foto

Josef Altin

  • nar. 12.2.1983 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Star Wars: Vzestup Skywalkera
2018 Tomb Raider
2015 Dítě číslo 44
Narcopolis
2014 Dlouhá cesta dolů
The Hooligan Factory
2013 Breathe
Crazy Joe
Vendetta
2012 Bídníci
Comes a Bright Day
Teď a tady
2011 Albatros
2010 Dítě
2009 Královna Viktorie
2008 Bůh před soudem (TV film)
Poppy Shakespeare (TV film)
West 10 LDN (TV film)
2007 Ruby Blue
Ten kluk
Východní přísliby
2006 Soundproof (TV film)
2005 Gypo
Stoned
2002 Špína Londýna
2000 Esther Kahn

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
The Happiness of All Mankind (E04)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Ascension (S01E06)
Hildebrandt's Starling (S01E05)
These Bloody Thoughts (S01E04)
další epizody (4)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
Lullaby (E01)
River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Nové světy (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (6)
2013 By Any Means (TV seriál)
Southcliffe (TV seriál)
The Hollow Shore (E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Mateřské pouto (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (6)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2010 Him & Her (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hounded (S03E02)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Reggie Perrin (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Beautiful People (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Přepadení (S03E01)
2004 Blackpool (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2003 Coming Up (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jak se točil seriál Hra o trůny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky