foto

Josef Altin

  • nar. 12.2.1983 (34 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dítě číslo 44
Narcopolis
2014 Dlouhá cesta dolů
The Hooligan Factory
2013 Breathe
Crazy Joe
Vendetta
2012 Bídníci
Comes a Bright Day
Teď a tady
2011 Albatros
2010 Dítě
2009 Královna Viktorie
2008 Bůh před soudem (TV film)
Poppy Shakespeare (TV film)
West 10 LDN (TV film)
2007 Ruby Blue
Ten kluk
Východní přísliby
2006 Soundproof (TV film)
2005 Gypo
Stoned
2002 Špína Londýna
2000 Esther Kahn

TV seriály

2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 London Spy (TV seriál)
2014 Nové světy (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (6)
2013 By Any Means (TV seriál)
Southcliffe (TV seriál)
The Hollow Shore (E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Mateřské pouto (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (6)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Reggie Perrin (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
2008 Beautiful People (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
10 dní do války (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Blackpool (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jak se točil seriál Hra o trůny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace