Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

stration 

všechny recenze uživatele

Docela solidní thriller na dané téma, ale žádný zázrak. Co mně vadilo, byla menší míra brutality a syrovosti (opravdu!) a konec, který je předvídatelný a vzhledem k tomu, že si hlavní hrdinka toho podle mě nevytrpěla až tak moc, poněkud slabý. Jinak herecké výkony jsou dobré, stejně jako celý casting. Ale i tady si rýpnu. Proč se vůbec ve filmu vyskytují záporáci? Kdyby ony organizátory celé hry hráli "normálně" vypadající herci bez toho, aby vypadali na první pohled jako devianti, mohlo by to mít ještě větší sílu. Prostě jen zkusit, jakou má kdo cenu. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Taková hardcore variace Chcete být milionářem? Akorát že místo vědomostních otázek se čtyřmi možnostmi máte jen dvě a to přímo životně důležité.Třeba za A)nechat se utopit v sudu nebo za B)nechat se zastřelit? Zkrátka vždy máte možnost svobodné volby a když si nevíte rady, nechybí ani nápověda. Vlastně vždy je to 50 na 50 nebo to za vás prostě rozhodne soused u sváteční tabule. To pak není divu, že se sadistický prachatý vašnosta i se svým pokrevním mentálem popadají za břicha, když se hosté po hlavním chodu bodají a bičují jako o život. A abych nezapomněl, samozřejmě jsem se těšil na Šašenku a její herecký výkon. Na Oscara to sice zatím není, ale musíme jí dát čas..přece jen neměla dva penisy v konečníku, tak je to pro ní nová zkušenost. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zvrácená ubohost s nulovou myšlenkou, imbecilní a předvídatelnou pointou, okořeněná o partu nesympatických ubožáků jak v rolích hráčů, tak jejich tríznitelů.Se Saw se to nedá vůbec srovnávat, každej díl Saw má aspoň nějakou myšlenku, hloubku a důvody, ospravedlnění, atmosféru a dokonalou hudební vložku, tenhle ubohej primitivní paskvil nemá ani to poslední jmenované.Film se absolutně nezaobírá důvody ani jedné strany, pouze celou stopáž sledujete stupidní rozhodnutí mentálů u stolu, kteří mohli ty zvrácené čuráky přemoc aspoň desetkrát.Opravdu mě nebavilo sledovat úchylného mamrda a jeho bandu noshledů, jek bezdůvodně trízní partu kokotů.Když se to navíc nedohrabalo ani k žádné pořádně pointě, či "spravedlivému" konci, měl sem co dělat, abych tuhle sračku neposlal do odpadu.Snad jen můžu podotknout, že všichni si své debilní chraktery odehráli dobře a drzá pornohvězdička byla malým zpestřením, jinak vyloženej shit a chápu, že některým zde přítomným otyloňům se tyhle sračky moc líběj, kdyby měli o sto kilo méně, mohli by hrát čuráka numero due v bílém oblečku, v normálním případě dalšího Bevanse.15%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě docela zklamalo. Od začátku je jasné, kdo hru vyhraje, takže jen čekáme, až všichni ostatní potupně vypadnou (a přitom bych tu výhru přál víc tomu vojákovi), a dokonce nedojde ani k žádným zvratům - černoch je tady vyloženě na prd a prakticky do děje, navzdory jeho zdlouhavé expozici jízdou autem, běháním zahradou apod., nijak nezasáhne. Proč a jak ti lidé pořádají svou hru, to se taky nedozvíme. Kdyby to alespoň streamovali, tak dejme tomu. O nějaké pomstě tady nemůže být řeč, takže to prostě dopadne, jak se dalo čekat už od začátku, bez nějakého prvku překvapení, a je tady jedna hnusná pointa na konec, která mne leda ještě víc otrávila. Jo, a taky zde uvidíte tátu Kevina ze Sám doma, ale odpadne poměrně brzy. Raději si znovu dám Vlčí boudu, tam podobný námět funguje dokonale. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový snímek, od kterého jsem neočekával nic světoborného, o to více mě překvapilo, jak se ve výsledku film vyvedl. Celé tvůrčí vedení pro mě velkou neznámou, u herců až na pár výjimek taktéž stejné, ale zdejší hodnocení mě prostě a jednoduše navnadilo. Nápad zrealizován víc než jen obstojně, má to podobnosti s jinými filmy, ale dokázalo to nabídnout i jistou špetku originality. Film si zakládá na dialozích, které po většinu času fungují, scénář v rámci možností kvalitní. Kromě toho i uvěřitelnost jednání postav potěšila, v podobném žánru na tento aspekt nejsem zvyklý (znáte to....to falešné pištění a přehrávání...........za tu nepřítomnost palec nahoru). Jeffrey Combs coby hlavní záporák skutečně odvedl pěkný kus práce, uvěřil jsem mu to, což by měl film považovat za obrovské plus. Jednotlivé úkoly mě překvapovaly svou kreativitou, dojde i na pár krvavějších scén, závěr slušně gradoval do, řekněme si na rovinu, scénáristicky perfektního vyústění (pro hlavní postavu ale hrůzostrašný a velice depresivní konec). Silné 3★. Za mě dávám 70 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama