Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Snadný prachy 2 je, podobně jako v prvním díle, hlavní postavou JW, chudý mladý student, který se ocitá uprostřed stockholmské smetánky a organizovaného zločinu. Právě v době, kdy chce JW skoncovat s nelegálním businessem, objeví se muž z minulosti, který výrazně zkomplikuje jeho situaci. Je nevyhnutelné odejít ze země, protože ho hledá policie i srbská mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od minule nám všichni ti švédští... vlastně nešvédští gangsteři nějak zdrsněli. Zdrsněl srábek Jorge, který byl minule jen za fackovacího panáka, zdrsněl arabáčský přizdisráč Mahmúd, který dokonce nemuslimsky zfackoval vlastního fotra, zdrsněl norský studentík, který v lapáku dostal školu od drsného Srba Mrada a zdrsněli i všichni ostatní Srbové, beztak už dost drsní. A zdrsněla dokonce i hudba. Takže se mi to líbilo víc než posledně. Scénář je samozřejmě opět hodně vyumělkovaný, ale (SPOILER) největší průser, který hrozí celý film znehodnotit (jedna přitroublá lovestory jednoho vylízaného gangstera a jedné vylízané šlapky), naštěstí Mahmúd včas zažehná brokárnou. Ale jelikož byl nedůsledný, jen se modlím, aby tenhle románek nepokračoval v trojce... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa mi lúbila viac, ako prvý diel. Akoby tu JW nemal ani kedy čas byť arogantným, vychcaným zmrdíkom. Tu, už po skúsenostiach z basy, ide na vec hned' na tvrdo, bez srania sa. Záver bol veľmi vymakaný podľa mňa. Krásne vygradovaný. Síce mi trochu prekážala tá dramatická snaha o poľudštenie gangsterov (V jednotke a ani v tomto diely nie je jedinej postavy, ktorej by som fandil, aby som pravdu povedal. Všetci sú tu totiž zmrdi!), ale nad tým sa dá hravo prižmúriť oko. Nie je to síce za čistých čtyri, ale ani za tri. Prikloním sa k vyššiemu hodnoteniu ale, pretože, ako som už spomenul, bavila ma táto časť viac, ako prvá. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jiná. Nevím, jestli lepší nebo horší. Zabývá se úplně něčím jiným než první díl. JW řeší stále prachy a zapadnutí do high class, ovšem úplně jinou cestou a už to není tak napínavé a mele se tady toho hodně dohromady, což je menší mínus. Pozitivum je naopak kratší délka filmu, což těm všem věcem, které se tady objeví dává větší akci a diváka nenudí. Rozhodně dobré pokračování, jak už to ale bývá, slabší než jednička. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokračování snadných prachů již není z daleka tím, čím byl první díl. Zvratů se moc nedočkáme a místo hlavního hrdiny JW se více tvůrci zaměřili na další postavy. JW je sice hlavní postavou, ale již je poněkud v pozadí, což je škoda. Příběh samotný je pak o mnoho slabší, ale i tak se jedná o slušný thriller. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zkoušet Karadžičovi tunelovat ve Švédsku koksovnu není zrovna ten pravý počin, kterým by si jeden zajistil dlouhý a spokojený život v přepychu a jste pomletí v masových kuličkách dřív, než byste drze řekli "svobodné Kosovo". Pár našinců jako poleno, Mohamed, Chuan, Stojan a slizský Nor Olaf přesto opět neodolá. Je to sice o chlup z nosu krále Gustava horší než jednička, nicméně i tak se pořád jedná o výborně natočený a napínavý apel, aby Trekronur kapku přitvrdilo svou benevolentní imigrační politiku. S takovým přístupem nám budou IKEA brzo vlastnit Vietnamci, v bufetu dostanete akorát křupavou, smaženou kočičku za titěttěst a místo hnusného, sterilního nábytku v ní nakoupíte leda tak spací rohož Cứng, praktický, mobilní stánek Cướp biển a origoš dévédečko s Hobbitem 3. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama