Reklama

Reklama

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (64)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková "allenovka nové generace", s příjemnou hudbou, civilní kamerou, a hodně divnými postavičkami. Asi bych potřeboval hlubší vhled do židovské problematiky, nebo alespoň hlubší znalost Woodyho newyorské tvorby, protože většina postav a motivů souvisejících s židovstvím byla nepochopitelná až nestravitelná. Souhlasím s kolegy, že Vanessa už má žhavé roky dávno za sebou, to ale úplně neplatí o Stonce, která neváhala vytasit poprsí. Taková brooklynská jednohubka a možná jedna z posledních /skoro/hlavních rolí WA. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že se Turturro snažil napodobit Allena mi přišlo, že si víc než cokoliv jiného chtěl zahrát svůdníka. Jakkoliv netradičního, ale pořád svůdníka. A ani jedna z těhle dvou věcí mi nesedla. Příběh sám by byl docela fajn, herci nakonec taky, ale chyběla ta typická allenovská vytříbená ukecanost a hlavně vtip. Ten byl na scéně vlastně jen ve chvíli, kdy se objevoval Allen, ale jeho postava to sama utáhnout nemohla. 35% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Plytké rádobytrefné glosování podnikavého strýčka Woodyho Allena mě záhy začalo štvát, hodně vadila i nesoustředěnost vyprávění - celá "gigolovská" linie vyšuměla do ztracena, podobně jako přívětivě bodré podání ortodoxního židovského sousedství. Takže snad jenom serióznější "romantická" podzápletka s Vanessou Paradis stála na pevnějších nohách. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vypadáte jako chlap. Ne moc hezký. - Gracias." Já mít penis, za který by solidně vyhlížející dámy platily tisíce dolarů, a podnikavýho židovskýho agenta, tak bych s pravidelným zastrkáváním neváhal. A bylo by mi jedno, že to není košer ani halal, protože jsem květinář, elektrikář a hlavně instalatér. Já se v tom židovským světě zkrátka bavil, užíval si nesmělýho zvlhčovače dámskejch vagín a všem jsem hrozně přál jejich spokojenost. A oni mi ji svým jednáním vrátili. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Podzimní New York v teplých odstínech, hravý džezík a Woody Allen coby neortodoxní obyvatel židovské části Brooklynu, otec snad deseti malých černoušků a také majitel upadajícího antikvariátu, nezapře obchodního ducha předků, přetaví náhodnou poptávku v nabídku a sobě i svému jedinému zaměstnanci hbitě změní pracovní náplň - stane se pasákem a věkově mírně pokročilý Fioravante jeho děvkou... a nevedou si vůbec špatně. Výhody nové živnosti i úspěch u fešných klientek galantnímu gigolovi mírně zkomplikuje seznámení s vdovou po rabínovi, jeho manažer se zase stane terčem žárlivosti bdělého strážce židovské občanské patroly... Relaxační jednohubka kombinující Woodyho komično a Turturrovu melancholickou poetiku. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama