Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý rok sbíral Jimmy Kimmel trpělivě zástup hollywoodských celebrit, aby celému světu představil ve svém oscarovém speciálu trailer na nejlepší film všech dob. (oficiální text distributora)

Recenze (159)

mravec 

všechny recenze uživatele

Má to být devítiminutový vtip, a proto, smál-li jsem se jen polovinu času, musím zvolit odpovídající ohodnocení. ()

n42 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za hvězdné herečky, druhá hvězda za hvězdné herce, a k tomu nic za to, co z toho vzešlo. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I’m back! And I’m black!“ Nějak nedokážu pochopit, proč se do tohoto fiktivního traileru narvalo tolik hvězd, když se jedná o takový ten youtubový žánr laciných parodií filmových klišé. Nejvíce mě zamrzel asi Waltz, aspoň ale vím, že má smysl pro humor. Výstup s Cloonym taky nebyl špatný. Ale celkově vzato se jedná o lacinou splácaninu, u níž jsem se příliš nezasmál. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Za prvé, snad největší koncentrace filmových hvězd na plátně. Za druhé, každý si dělá sám ze sebe srandu. A za třetí, je to i vtipné. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Z nudy vytvorená blbina plná známych tvárí. Nič viac. Odporúčam ľuďom, pre ktorých je 9 minút len nepotrebné zrnko času. ()

jegros 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě takové hodnocení, těch pár lidí určitě není zdejší reprezentativní vzorek, ale čekal bych trochu nadhledu ... Já oceňuju, když si někdo umí udělat srandu sám ze sebe (i taková ikona jako Scorsese :)). ()

S3MIR 

všechny recenze uživatele

Kludne sa na mna teraz vsetci naserte,ale tento pocin sa mi neskutocne pacil. Uz len fakt,ze vsetci ti herci boli ochotni urobit si ale uplnu prdel z ich vlastneho zivobytia a celeho filmoveho priemyslu spolu so vsetkymi jeho klise si zasluzi uznanie.A ano, svojim sposobom to bolo trapne,ale ktora parodia nie je? bez hanby a za hlasneho smiechu tomu udelim 5 hviezd!! Velmi prijemne stravena 10 minutovka... ()

lmc odpad!

všechny recenze uživatele

Tady v tom případě Kimmel hodně ujel, nechápu ty herce kteří se do takového nesmyslu nechali zatáhnout... amatérské parodie bývají vtipnější než tohle ()

Fezzi 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil kolik se toho dá za 9 minut stihnout. Pozvolný náběh se snaží diváka alespoň trochu připravit na tu smršť všeho možného co zasáhne jeho zrakové centrum. Nic vás ale nedokáže připravit na to, co vás čeká v druhé polovině. Připravte se na všechny Scary Movie, Disaster Movie, Epic Movie, Paranormal Movie, Date Movie a Superhero Movie, veškerý zmíněný obsah stlačte do devíti minut a dostanete tuto.................věc. 80% Je možná nadsázka, ale já se bavil, až se do značné míry stydím za to jak moc. ()

Brunsvik 

všechny recenze uživatele

má to dobré momenty (black hitler, matt damon, sobáš agenta a prezidenta...) ale čakal som viac, než prvoplánovú zle graficky vyzerajúcu paródiu... ale aj tak dobré... zasmiať sa dá - a smiech lieči... možno aj "kentaurizmus"... meryl streep in a moustache and helen mirren in a hoovercraft, brekeke ()

Reklama

Reklama