Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen velitel přežije přepadení své jednotky. Teď musí pomstít své muže. Armádní důstojník John Murphy vede jednotku mužů, která má za úkol zajmout Santose – mocného drogového bosse, který je držen v mexickém vězení. Je potřeba jej dostat přes americký soud. Murphyho jednotka je však přepadena a všichni jeho muži povražděni. Murphy jako zázrakem unikne. Nyní musí své muže chladnokrevně pomstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrnej béčkovej akčňák se sympatickým Dacascosem a zapomenutelným příběhem. Tady už bylo jasný, že Lester svý starý pecky nepřekoná, ale z jeho pozdější tvorby se jedná o koukatelnou záležitost.55% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý film s Markom Dacascosom. Má dosť dobrý príbeh o výbornom vojakovi, ktorý počas misie príde o všetkých mužov, za čo môžu aj nelegálne obchody amerických vojakov a tak dostane za úlohu zistiť všetkých, ktorí za tým stoja a zabrániť im v týchto obchodoch. Spracovanie je ale diskutabilné, v prvom rade som mierne sklamamý, pretože som čakal úplne iné prevedenie tohto príbehu. Očakával som akčný film o boji proti skupine vojakov, ale je to typické televízne prevedenie o infiltrácii, získavaní si dôvery, odhalení a podobne. Ale musím povedať, že aj takto ma to celkom bavilo a rozhodne nenudilo. Akcie tu moc nie je, čo ma ale po zistení, že sa nejedná o typický akčný film ani moc neprekvapilo. Potenciál Dacascosa je tu úplne nevyužitý, súbojov tu má veľmi málo a v nich zo svojho umenia neukáže prakticky nič, kedže používa skôr vojenský štýl boja. K tomu sa tu ešte nájde niekoľko nevýrazných prestreliek alebo naháňačka s tankom. Po technickej stránke film spĺňa presne to, čo aj má, aj rozpočet bol dostatočný, takže v tomto som spokojný. Proti hereckému obsadeniu tiež nič nemám. Kedže som očakával akčný film s Markom Dacascosom v najlepšej forme, ktorý dokonca režiroval režisér takých akčných hitov ako Komando alebo Zúčtovanie v malom Tokyu, tak som sklamaný, ale inak ma film celkom bavil, takže rozhodne neľutujem, že som si ho pozrel. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 63%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mark. L. Lestera mám rád, potažmo jeho filmy, je sice pravda že po roce 1990 točí průměrný filmy(a o dnešní době ani nemluvím), ale jeho filmy označuji jako "béčkově zábavné béčka". Není to sice nic extra, ale dobře se na to kouká, a ani to nepřesahuje kvalit Třídy 84(což nepřekoná asi nic), ale je to zábava, navíc Dacascos byl v týhle době ještě sympaťák. Jen té akce mohlo být více. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mark L. Lester nikdy nepatril k akcnej spicke, ale ani to nie je chudak typu Pyun alebo Boll. Proste z toho co ma k dispoziicii dokaze vykuzlit slusnu zabavu. Pribeh slape bez nejakych zadrhelov, dialogy su znesitelne, hlavny hrdina je sympatak, zaporak je dostatocne demonicky a akcia je natocena bez nejakych väcsich chyb. Rozpocet nebol velky, ale mame tu par slusnych prestreliek, par vybuchov, ale najviac ma bavili bitky. Choreografia od Jamesa Lewa je v skor zapadnom style, takze absentuju akrobaticke prvky a viac sa sustredi na klasicke pästné suboje, ale dockame sa aj nejakej tej otocky. Celkovo posobi dost drsne a je natocena prehladne. A ako bonbonik je tu roztomily odkaz na finale s trubkou a elektrickym prudom z Komanda. Celkovo sa jedna o cisty zabavny videobeckovy priemer, ktory nenadchne ale ani neurazi. Pokial od toho prilis necakate, tak sa slusne zabavite. 5/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, průměrný příběh, celkem povedená akce. Dacascos je v poho, i když zde nemá tolik využití svých schopností. 60% :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Mark L. lester je u mna znamy hlavne tym, ze natocil 2 filmy -Komando 1985 a Velke Zuctovani v Malem Tokiu s Lundgrenom. odvtedy to ci bud priemer alebo podpriemer. Tuna vystupuje mlady Marc Dacascos, ktory mi nie je sympaticky, a vonkoncom nevie hrat - to by si ruky mohol podat s Dudikoffom. Nie proste , odmietam uznat DEacascosa za sympataka, mam svojich favoritov co su mi sympaticki. Jo a Dacascosa tento film nijako nezachranil, preslo to prakticky bez povsimnutia : 40 % ()

waits 

všechny recenze uživatele

Na video film slušné. Ducascise jsem neznal, ale působil na mě lépe než třeba Dwayne Johnson v Kráčející skále, a to pri menším rozpočtu. Je s podivem, že i ostatní drsní hoši a různí drogoví záporáci vypadají případněji, Akce není mnoho a jde hlavně o vojenské bojové souboje, tažze Ducascis neukazuje to, co zřejmě umí nejlépe, ale zas tak moc to nevadí, jen střední pasáž je trochu méně záživná. Určiěe se podívám i na jinej kousek od tohohle chlapika. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět hodný policejního filmu, avšak tentokrát převedený do armádního prostředí. Na základně americké armády u hranic s Mexikem vede armádní důstojník skupinku mladých vojáků k pašování drog do země. A dějově nejde o nic jiného, než že se mezi ně vetře vojenský tajný agent s úmyslem získat proti nim přímé důkazy. Hlavní roli Mark Dacascos, který alespoň u nás není v akčním žánru zase až tak moc známý. I tento snímek je v podstatě už pozapomenutý a je to škoda. Různé scény jsou, alespoň na svou dobu, v celku známé, tudíž originalitou se tu v ničem neoplývá. Samozřejmě, jako správný nízkorozpočtový videofilm, obsahuje spoustu nelogičností a klišé, ale to už k tomu, tak nějak, prostě patří. Snímek nemá zábrany předvést ucelený filmový zážitek. Je jednoduchý, námětově známý, a žánrově po filmové stránce zábavný. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Došli mi náboje.“ Veľmi častá veta chaotického a neprehľadného filmu. Ak chceli amíci spraviť poctu svojim padlým vojakom, ktorí padli kdesi v púšti na konci sveta pri nastolovaní západnej demokracie tam kde sa to nedá , dalo sa to urobiť aj lepšie. Z celého filmu mi ostali len spomienky na streľbu kdesi do kopca a zavalený Orlando Bloom nákladným autom. A ktorý inteligent postaví svoju základňu v údolí obklopenej z troch strán horami ? ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Slušné B-čko s debilnou záverečnou pasážou na základni. Dacascos fajn, sexi čaja, záporák nič extra ale jeho vyradenie bolo brutus. No za slabšie 4* to môže byť. ()

Reklama

Reklama