Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 2

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Téma, niečo medzi Kynodontas a Woman, ale nuda. Teda pre mňa. Objektívne by si to možno zaslúžilo viac, keby som sa aspoň chvíľami nenudil, dal by som aj štvrtú hviezdu. Lenže to tempo je miestami vážne na úrovni slimáka s obrnou, navyše som čakal niečo trochu iné a to čo mala byť pointa, bolo vyzradené snáď v každom jednom komentári, odkedy film vyšiel. Škoda. Ale finále to má chutné ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Temný príbeh nenápadnej newyorskej rodinky, ktorá za dvermi svojho príbytku ukrýva krvavé tajomstvo svojho životného štýlu. Keď sa však do oblasti priženú ťažké dažde a vyplavia pozostatky obetí z okolia, na rodinu začne postupne padať tieň podozrenia. Síce som nevidel mexický originál z r. 2010, keďže ma zatiaľ neláka, tak ako ma príliš nelákala ani táto novinka. Takže aspoň nie som sklamaný. Pretože aj keď je to vcelku slušne natočené, neponúka to vlastne nič, čo by ma výraznejšie zaujalo. Príliš rozvláčne tempo, ešte rozvláčnejší dej, nezaujímavé postavy, atmosféru aby človek hľadal lupou (pokiaľ si ju silou-mocou nevsugeruje) a napätie + hororové prvky boli na môj vkus až príliš hlboko zakryté tým množstvom pseudo-štýlového balastu. Ale budem dobrý a dám aspoň tie 2*. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Oh, tak toto jsem teda nečekal! Tenhle film mi vyloženě sedl, hlavně pak formou, na kterou bude spousta lidí nadávat. Jedná se pomaloučku plynoucí film, který se ze začátku tváří jako regulérní rodinné drama, aby se ve svém průběhu překlopil prostřednictvím postupného odhalování informací do thrilleru, zakončeného hororovou tečkou. O ději nebudu nic prozrazovat, ale můžu říct, že byť to trvalo, film si mě dokázal svou stále sílící nepříjemnou atmosférou omotat kolem prstu. V oblasti tempa a strávitelnosti bych si film dovolil přirovnat k loňskému Chained, kterému se od většiny nedostalo takového ocenění jako od mně, takže mě klidně mějte za trefenýho. K hercům, formě, ani hudbě nemám žádné výhrady, navíc se mně u toho ta sekaná večeřela hodně špatně, takže pro mě je tahle hutná záležitost překvapením jako blázen. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Spíš bizarní rodinné drama s tíživou deštivou atmosférou, než horor. To je na jednu stranu dobře, mimo závěrečných minut se vyhýbá klišé, ani se totiž nesnaží za každou cenu šokovat co nejkrvavějšími scénami, a místo toho vcelku dobře pracuje se všemi postavami. Na druhou stranu se scénář příliš opírá o atmosféru, která sice chvílemi funguje, ale ne dost silně na to, aby film nějak výrazněji bavil. Naštěstí však vyloženě nenudí a ve svém pomalém tempu pomalu odsýpá až k sexy konci. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli se mi to zdálo, nebo zda-li to tak chtěl osud, ale měsíc zpět jsem asi viděl trailer na něco jiného. Žrasovali se tam lidé co 5 minut a hráli tam mexikánci. S domněnkou, že si dnes pustím právě tento film, jsem byl velice zklamán a koukal na tento film úplně zděšeně. Neříkám, že to byla nuda, ale já to píšu. Do 80 minuty se se nic neděje, jen kromě toho, že se seznámíme s hodně divnou rodinkou a pomalu postupujeme ke konci, kde se odehraje jedna dobrá scéna a pak už jen běží jméno chlapa co roloval kable u kamer. Takže shrneme to tak, že příběh dobrý, ale nuda. Stopáž zbytečně dlouhá a rozpočet mohl jít klidně níž, když se tam nic nedělo. ( Rozpočet šel asi na na ty kable, nebo na segedín, který jedli herci při natáčení). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno