Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kde jsou ty doby, kdy Melissa McCarthy hrála vtipnou kamarádku v Gilmorových děvčatech a nehrála nesnesitelně nesympatické tlušťočky, na nichž má být vtipné právě to, jak jsou tlusté a jsou svině. Komediální trapnost, kterou bych po Šefích na zabití od Gordona nečekal. A chudák Bateman nemá ani co hrát, protože celou dobu má jen tupě čumět na to, jak ta trapná sádelnice někam padá, rádoby vtipně souloží či dělá bordel. Jestli tohle je budoucí královna amerických komedií, tak radši přejdu k Troškovi.30% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Po krátké době druhý film s Jasonem Batemanem a ten chlapík je vážně celkem sympaťák. Dokonce ani Melissa McCarthy mi tu nelezla nijak na nervy takže tolik k obsazení. Samotná zápletka filmu je sice celkem neokoukaná, bohužel postavy se chovají naprosto přihlouple a je vidět, že o víc než jednoduchou komedii se tvůrci nepokoušeli. Kdo takovému žánru holduje, asi bude spokojený, ostatní ruce pryč.. Pro mě osobně jednou za čas proč ne. 55 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JO. ONA NENÍ NEBEZPEČNÁ. TO ČÍSLO TADY JE JEJÍ VÝŠKA. JE TO HOBITÍ VÝŠKA. HONÍM BILBA..…“ /// Nesympatická svině štípla chudákovi identitu. Banka dělá ,,hmm“, policie dělá ,,hmm“ (vlastně ne, dělá ze sebe čuráky. Nebo to tam tak funguje?). Zábavy – jako ftipu – ani špetka. Jen takovej ten pocit, jak někdo ubližuje slušnýmu člověkovi (prostě k popukání). Bohužel ani ten chudák není zrovna nejpraktičtější a tak sled událostí je několiksetkrát viděný klišé a navíc nesympatický. Vtipy s tlustou osobou. Vtipy s nesympatickou osobou. Vtipy s nesympatickou mafií…. Melissa není Zach Galifianakis. Její ulhaná a nadržená sociopatka v týhle divný road movie (třičtvrtě filmu cestujou, takže co?) je většinu času trapná a bohužel i optimismu si tady užijete ,,za mák“. Tomu filmu by snad jedině pomohlo, kdyby skončil špatně. Tak nevím – mám dát 4*? ,,dělám si prdel!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na nešťastný silnější ženský, co jsou píče (ale věřím, že se polepší) a dělaj si to ve vaně sprchou. 2.) Nesnáším rozumný a pohodový komedie. 3.) Thx za titule ,,arilka “. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to najhorší film aký som videl. Má to pár vtipov, pár zaujímavých postáv (zabijáci + Robert Patrick) a má to pár napinávých sekvencí. Ešte nikdy ma ústredná dvojica nesrala tak ako tu. McCarthy je jedna stará, škaredá, tučná a hlavne krajne nevtipná žena. A hrá totálne otrasnú postavu. Horšie je, že aj Bateman, ktorý býva v pohode, je totálny sráč. Mal som chuť ho prefackať, zobrať mu desiatu a potom ho pochcať niekde v rohu. Trpel som celý film. Preto dávam odpad. Skazilo mi to deň. Toto mala byť super komédia od dobrého režiséra s dobrých hlavným predstaviteľom. Dal by som hviezdu, ale ten sračkoidný záver ma dorazil (jedine posledné tri sekundy stoja za to). Opakujem, videl som aj horšie filmy. Ale nepametám si, že by som tak trpel u nejaké filmu, ktorý mal byť kvalitný!!! Keď idem pozerať sračku za 2 mega točenú v Moldavsku aspoň sa na to pripravým. Idem Grcať. Dopozeral som to iba preto aby som na to mohol nakydať!!! Odpad!!! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Mellisa vie byť aj sympatická, ale toto je presne ten typ filmu, po ktorom ju môžete len nenávidieť. Sebestredná nechutná krava, čo zneužíva všetkých okolo seba. "Humor" je postavaný čisto na jej odpudivom prejave, ale mňa to skôr popudzovalo než by som sa na tom bavil. Jediná hviezda za aké-také filmárske remeslo a kvôli úbožiakovi Batemanovi, ktorý toto peklo musel pretrpieť. 3-/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama