Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, čím můžou staříci překvapit, a světe div se, můžou! Není to bomba, ale nadprůměrná pohodová komedie jo. Zasmějete se, uslyšíte rady do života, někdo dostane za vyučenou. Jo, snůška klišé, ale s touhle čtyřkou je celkem sranda. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bycxh si znovu *** ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Frajerov vo Vegas som si ako ich rovesník pozrel na dcérino odporúčanie. Inak by ma to nenapadlo, lebo podobných filmov o poslednom vzopätí seniorov som videl viacero. A prakticky všetky boli poslabšie, lebo rovesníkom prinášali neurčitú ilúziu a ich "obetiam" nanajvýš pobavený úsmev. Dielo neúspešného režiséra som viac počúval, ako pozeral, aby som minimalizoval následky jeho sledovania. Tri hviezdičky sú hviezdičkami "utešiteľkami", lebo objektívne by som mal film ohodnotiť dvoma. Ale niekedy mám chuť pôsobiť ako starý dobrák. A prvý deň nového roka je dobrým dátumom na takúto odchýlku. ()

Reklama

sarkas21 

všechny recenze uživatele

Frajeři ve Vegas jsou celkem svěží komedií o 4 kamarádech, kteří se rozhodnou vyrazit do Vegas na rozlučku se svobodou. Určitá paralela s Pařbou ve Vegas zde je, ale v této komedii jde hodně o vztahy a o věk samotých hrdinů. O hvězdném obsazení se asi není třeba rozepisovat, ale nutno říci, že všichni pánové a dáma zahráli své role výborně a já se po celou dobu bavil ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stominutová reklama na Las Vegas stojící na dobrém obsazení. Byť u De Nira budete přesně vědět, co bude hrát, Freeman tam je trochu do počtu a u Douglase jsem pořád přemýšlel, zda to, že vypadá opravdu hrozně, je v souladu s jeho rolí nebo ne a fakt jsem si nebyl až do konce jistý. Jen ten Kline mě docela překvapil, vůbec bych ho nepoznal a jeho role mi přišla nejzábavnější. Hodně mě bavila výborná Mary Steenburgen, která si svou roli poměrně užívala. Celé je to takové na jistotu, hezky v lajně, celkem předvídatelné a čitelné, ale přesto to funguje, protože to je nejednou docela zábavné (mafiáni na dovolené). Příjemná oddechovka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to strašně klišovité, strašně předvídatelné, ale já si stejně nemůžu pomoct, tyhle filmy, kde se na stáří dívají trochu z nadhledu, mi prostě sedí. Navíc při tomhle úžasné obsazení, kdy jsem ani netušil, že Kevin Kline má blízko k sedmdesátce, jsem byl prostě nadšený. Zasmál jsem se, pobavil jsem se, příjemně strávený večer. Nic moc víc, ale někdy i tohle stačí. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu si střihl menší roli uvaděče párty zpěvák populární skupiny LMFAO Redfoo. (Punisher)
  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)
  • Pracovným označením snímky bol názov Untitled Dan Fogelman Project a do kín bol distribuovaný pod falošným označením Fellas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama