foto

Bre Blair

  • nar. 29.4.1980 (40 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 For the Love of Jessee
2019 A Thousand Miles Behind
2018 The Middle of X
2017 Five Minutes
2015 The Track
ToY
2013 Frajeři ve Vegas
Thirtyish (TV film)
2011 Karanténa 2: Terminál
2010 S.R.O. (Standing Room Only)
Small Town Saturday Night
2009 Cop House (TV film)
Mercy
2008 Ball Don't Lie
Em
Something's Wrong in Kansas
2006 Carjacking
Stripped Down
2000 Vraždy v Cherry Falls
1997 T-N-T
1995 Dívčí klub
1992 Narušitelé (TV film)

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Knight Lasts Forever (S02E03)
S.W.A.T. (TV seriál)
Monster (S03E10)
Lion's Den (S03E08)
Imunita (S03E04)
další epizody (7)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Wes Side Story (E05)
How Stella Got Her Groove On (E04)
Clinical Trial and Error (E03)
S.W.A.T. (TV seriál)
1000 joulů (S02E10)
S.O.S. (S02E05)
Záchvat (S01E10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Otravná Ruth (S02E15)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
Radikál (S01E04)
Flaked (TV seriál)
Day Five (S02E05)
Narcos (TV seriál)
Bossí strategie (S03E01)
Shameless (TV seriál)
F**k Paying It Forward (S08E04)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (10)
Noční směna (TV seriál)
Trust Issues (S03E11)
2015 The Flash (TV seriál)
Tricksters (S01E17)
2014 Benched (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Loveline (S02E01)
2013 Legit (TV seriál)
Bag Lady (S01E09)
We Are Men (TV seriál)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Truth Be Told (S03E07)
Time Is of the Essence (S03E03)
další epizody (5)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bro-Bono (S01E04)
Prime Suspect (TV seriál)
Wednesday's Child (E07)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Why Can't You Read Me? (S01E13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Až do konce (S01E23)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Archanděl (S02E13)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Není kouře bez ohně (S04E21)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Best Laid Plans (S04E18)
Flesh & Blood (S04E17)
další epizody (4)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Meets the Gang (S01E06)
October Road (TV seriál)
Dancing Days Are Here Again (S02E08)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Pokuta za stáří (S03E01)
Chirurgové (TV seriál)
Bázliví hrdinové (S05E04)
2007 Cane (TV seriál)
Carpoolers (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dědictví (S02E22)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Cradle Will Rock (S02E16)
O.C. (TV seriál)
The Shake Up (S04E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
My Boys (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
The Stranger in Your Bedroom (S01E06)
Sex, Lies and Videotape (S01E05)
The Importance of Being Brian (S01E04)
další epizody (5)
Odložené případy (TV seriál)
Tenisová hvězda (S03E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Jak se pan Monk uhodil do hlavy (S04E11)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
Letí tudy střela I. (S06E07)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky a piráti (S07E04)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
So Downtown (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Hotel del Sol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky