Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na Marsupilamiho jsem dřív koukal, když běžel jako animovaný seriál a když jsem náhodou narazil na film, tak jsem si ho musel taky pustit. Marsupilami je hodně pěkný i když o proti seriálu tady hraje druhý housle a není ve filmu moc vidět. Děj se točí okolo podfukáře Pablita, který se snaží různě si vydělat, aby se postaral o svoje děti. Celkově je to hodně střelená komedie, ale bavil jsem se u toho daleko víc než třeba u posledního Asterixe a navíc Marsupilami je moc pěkný, takže za mě slabší 3*. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Doufám, že můj oblíbenec Chabat neztrácí dech, protože proti jeho Majstrštykům RRRrrr a Asterixovi a Kleopatře je to opravdu citelně slabší. Ale abych parafrázoval dr. Sheldona Coopera: "Chabat je jako pizza, dokonce i ty horší jsou pořád pětihvězdičkové." .... první cca čtvrtina mě vystrašila, protože byla opravdu slabá, pak se to začalo vzmáhat a zhruba v polovině film gradoval i co do chabatovského humoru a mě se dost ulevilo. Zamrzelo mě pár fórků poněkud kopírujících předchozí díla, ale o fůru víc dalších mě famózně pobavilo. Takže 88 % dávám coby skalní fanda režiséra. Pro lidi, kteří tento humor nemusejí, to paradoxně může být stravitelnější dílko. Mě tomu chyběla ortodoxie chabativismu, kterou se pyšní RRRrrr. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s papouškem je tedy dost ujetá. Bohužel to nastoluje linii tohoto příběhu a vlastně celý ten film je ujetý. CITÁT - Je mi zzzimá.....do zzzzadku nééé..................... Po půl hodině jsem zjistil, že mi tento příběh nic neříká a nebaví mě. Je to příliš suchý humor. Příběh je ujetý a trapný. CITÁT - Matka sloužila u Hitlera, ta věděla co je drsňák......... Vypnul jsem to a nedokoukal. Snad někdy jindy........... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál som aktívne nesledoval, no keď som naňho v TV narazil, nebolo mojou prioritou okamžite prepnúť kanál. A celovečerná snímka mala rovnaký osud. Vidieť to náhodne v TV zo ženou a pohárikom vínka, malo u mňa tendenciu sa celkom baviť. Ako oddychovka to funguje. Vtipov, hlavne tých škodoradostných, je tu habadej a niektoré sa celkom podarili.Tento typ (rodinnej?) komédie je mi cudzí, no nenudil som sa 2,5*. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když ona je to taková blbost, až je to docela hezký... Hodnotit to jako dokumentární film, tak je to super. Krásné záběry přírody, atp. Hodnotit to jako komedii, tak film také obstojí celkem důstojně - zasmát se je kde a je i čemu. Hodnotit tento snímek ale jako celek, to už je oříšek. Nakonec dávám 2* a myslím, že je to asi maximum, co jsem dát mohl. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)

Reklama

Reklama