Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Teda tolik mých známých a (u některých z nich) i velice oblíbených herců se jen tak nevidí :))) Zvláště přítomnost Joshe Hollowaye a Juliana McMahona potěšila.

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Každopádně to dle mého nebude tak zlé. V dobách kdy se nejvíc chodí na různé Harry Pottery, Pány Prstenů a Twilighty,  je pro normální film, který divákům nepodlézá, poměrně těžké se prosadit.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

16. augusta to vybehne do kín v USA, tipujem že k nám to dorazí podstatne neskôr, 2-3 mesiace, teda ak vôbec. Škoda, ja by som nato išiel do kina vyzerá to fajn :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Trailer ma nepresvedčil. Síce to vyzerá ako dobre zrežírovaná vec, ale mal som pocit, že som tie scény už niekde videl. A Mladší Hemswort ma absolútne neberie. Zato verím, že Ford a Oldman pridajú snímku na hodnote. Uvidíme, ale som skeptický.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Hmm, no, nevyzerá to zle, mladého Hemswortha už som pár krát videl a nebol zlý, Amber Heard, Gary Oldman a Harrison Ford sú stávky na istotu (minimálne v návštevnosti kina) a Josh Holloway z Lost alebo Richard Dreyfuss vo vedľajších úlohách tiež nie sú na zahodenie. Najväčšie starosti mi robí režisér, od ktorého sa dá čakať všeličo a navyše s týmto žánrom ešte nemá skúsenosti. No, uvidíme, každopádne budem optimista a teším sa :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

tibenskym: Jasný, ikdyž je to hroznej nezvyk, ale ocenuju, že se Ford snaží ještě natáčet, ikdyž už to žádné velké pecky s ním nejsou...

Reklama

Reklama