Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Četník a četnice je poslední z populárních četnických komedií, které režíroval Jean Girault a ve které mohl naplno uplatnit svůj komediální talent Louis de Funes. Girault zemřel v roce 1982 a o šest měsíců později i jeho dvorní herec, představitel strážmistra Cruchota, Louis de Funes... Četníci v Saint Tropez se stěhují do nové, moderní budovy, kde na ně čeká počítač a kde mohou zúročit své zkušenosti i tím, že je předají čtyřem novým kolegyním, které do Saint Tropez přijely na praxi. Všichni bez rozdílu se jim dvoří. Gerber s Cruchotem jsou plukovníkem diskrétně vybídnuti, aby své mladé pomocnice především bedlivě hlídali – je to ve státním zájmu. Ale dívky se začnou ztrácet jedna po druhé, je třeba to utajit před nadřízenými a především je rychle najít, neboť únosci jsou nebezpeční. (Česká televize)

(více)

Recenze (274)

ranp 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film z celé série. Přesto ale ode mě dostane ***, Louise de Funés mám rád a je zde i určitá míra nostalgie, šlo o konec jedné velké série a zároveň o poslední de Funésův film. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

To, čo malo byť v tomto filme vtipom a gagom bolo nudou a trápnosťou.Občasné zasmiatie to, ale z biedy nevytrhlo.Len Funésov herecký prejav proste nestačí. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Poslední a samozřejmě nejslabší díl. Četníci zestárli a zejména Funes a Galabru jsou opravdu hodně staří a neskutečně přehrávají. Navíc tento díl neobsahuje v podstatě žádnou geniální scénu. Přesto nemůžu dát méně než tři. Pořád tu nechybí pohodová atmosféra, šílená jeptiška, závěrečný pochod. A navíc četnice jsou docela fešandy, film je příjemně rasistickej a šovinostickej, žádná falešná politická korektnost jako dneska a samotná krimi zápletka není tak zlá. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem neměla nikdy moc ráda, protože je poslední nejen z celé série, ale hlavně poslední Funésův film. Ale v převleku za četnici mu to moc slušelo. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Poslední a rozhodně nejslabší díl ze všech Četníků a nic na tom nezměnily ani čtyři nové posily v podobě mladých holek. Sice se četníci mohli přetrhnout, aby se jim zavděčili a zalichotili jim, ale to k mému pobavení nestačilo. Navíc na hercích už je vidět i ten věk. Nechám dvě hvězdy a celou sérii doporučím, ale raději od začátku. Každopádně všem tvůrcům četnické série patří velký díky za úžasné obohacení toho našeho filmového vesmíru, kde mají pevné a čestné místo. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Dnes by už tento sexistický film nenatočíli. Jako děcko mne na film bavilo dívat se hlavně kvůli Kristýně, dnes mi ale přijde, že občas to holkám uteklo a daly najevo znechucení z některých scén s četníky, třeba po příjezdu položení rukou na kolena. Každopádně i tak zhřeším a uvedu, že Kristýna je top. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

S Funésem se mi líbil jenom jeden film, a sice Velký flám. Filmy o četnicích jsou poctou trapnému humoru nejhrubšího zrna, při kterém se může bavit jenom člověk, který při sledování filmu vypne mozek. Hvězdičku dávám za pana Filipovského. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tohle se moc nepovedlo, stejně jako Četníci a mimozemšťané. Už to byla nastavovaná kaše, která evidentně trpěla nedostatkem invence. Občas dobré gagy a hlášky, ale jinak nic velého. ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Už predošlý diel série (Žandár a mimozemšťania) bol veľmi slabý a Žandár a žandárky na to len nadviazal. Avšak teraz, s odstupom času si uvedomujem, že keď som bol malý (90. roky), tak sme celú sériu príjmali s nadšením (pozerali sme to celá rodina pri TV). Pri dnešnom svete internetu a filmovej gramotnosti si bohužiaľ uvedomujeme, že filmy, ktoré sme kedysi považovali za dobré (vďaka obmedzenosti zdrojov boli aj také mimoriadne vzácne) sa s odstupom času ukážu ako prepadák. Zamýšľam sa nad tým, že ako musí byť dobre ľuďom, ktorí sa pobavia na hocjakej kravine. ()

Sekmen 

všechny recenze uživatele

Poslední filmový počin legendárního komika Funése a bohužel zbytečné natahování četnické série, kdy s přibývajícími "díly" klesala i kvalita :( ()

Reklama

Reklama