Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (162)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Aplauz vážení! Navonok tuctové koketovanie, ale vo vnútri uragán pozitívnych emócií. Nech si hovorí kto čo chce, mal dočinenia s riadnou fackou umenia a tá múza sršala ako prameň večnej mladosti v predškolskej prípravke. Zo všade kričal rukopis Woodyho Allena, ale tentokrát vytunoval do výšin hodných poklôn jeho režisérsky a scenáristický naoko manuskript herr Bogdanovich. Korene nezaprie divadelná predloha, ale čert to vem, keď herecké kvality otlačil bravúrne na strieborné plátno a pohladil nostalgickými spomienkami s čarokrásnym hudobným doprovodom ruka v ruke s kamerou. Body strhujem za ošúchanú námetovú skulptúru a pomalší rozbeh, inak ma svrbelo odklepnutie plného počtu... A to po ďalšom rande pesimisticky rozhodne nevidím, pretože She's Funny That Way :) Birdman uč sa! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Návrat klasické komedie se vším všudy - s plejádou hvězd (obzvlášť Jennifer Aniston a Rhys Ifans jsou senzační), mazaným scénářem, který se postupem času dostává do větších a větších obrátek, a s režií, která si s ním dokáže bez problémů poradit a využít ho na sto procent. Bohužel jak je vidět z mnoha ostatních komentářů, řada lidí už dnes takové filmy neocení a zaujme je jen párvteřinový výstup Quentina Tarantina. Z toho mi je trochu smutno. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nějaká Isabella v pozici prostitutky vypráví novinářce svůj příběh. A my máme možnost, v komediálním ražení, se to dozvědět také. Milostný trojúhelník zase trochu jinak. V bláznivějším a užvaněnějším tempu, než by si kdo myslel. Bohužel, stala se ta věc, že vše patřičné i nepatřičné postrádá lesk a nabízí bídu. Nevraživost, naivita, ponurost a odhodlání. Hodně často se zdá, že mnozí herečtí představitelé v zájmu věci přehrávají. Tah na branku je, ale proč tak rozdivočele? Vlivem toho je dějový vývoj nepřehledný a nijak zvlášť uchopitelný. Co by mělo pobavit, se jeví směšně a ta ponurá rozdivočelost s ženskou hysterickou ukřičeností spíše vyvolává odpor. Ale jo, různé charaktery vyvolávají různé konflikty a zadostiučinění, ale když je kakofonie předností, dost málo diváků dokáže správně pochytit stav věci. Především to, co tím chtěl vlastně básník říci. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Snaha velká, ale zřejmě se nepodařilo to, co zde záměrem bylo. Dialogy totiž vůbec nebavily. herci, kteří mě většinou vždy velmi pobaví zde nehráli ani svých 50%. Děj se nikam neposouval a jen se tak vlekl. Podle mě to byl jeden velký nedodělaný gůláš. Může mi někdo říct, proč tam třeba v tomto filmu byly postavy Jennifer Anistonové a Willa Forteho? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama