Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (162)

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Snaha velká, ale zřejmě se nepodařilo to, co zde záměrem bylo. Dialogy totiž vůbec nebavily. herci, kteří mě většinou vždy velmi pobaví zde nehráli ani svých 50%. Děj se nikam neposouval a jen se tak vlekl. Podle mě to byl jeden velký nedodělaný gůláš. Může mi někdo říct, proč tam třeba v tomto filmu byly postavy Jennifer Anistonové a Willa Forteho? ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Poměrně mdlá komedie, ve které se toho na můj vkus stalo až žalostně málo. Sice jsem zastáncem názor, že málo je někdy více, ale taky zastávám názor, že se nic nemá přehánět. Tady se jen všichni se všem vyspí, pak se z toho nějak vtipně vybruslí a celé je to takové nijaké. Nejvtipnější byla scéna s prostitukami v obou pokojích a cekově se mi tu hodně líbila i Jennifer Aniston, pro kterou já prostě mám slabost a byl jsem rád, že celý film nestál na jejích vtipech, ale byla naopak hezky v pozadí. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film, který kdybych měl co nevýstižněji přiblížit, tak bych ho označil za situační grotesku se zápletkou ve stylu třeba takového Oscara Louis de Funese, případně pokus o konverzační allenovku, tedy sled převážně dialogových scének, kde na sebe několik postaviček neustále naráží na „nečekaných“ místech a samozřejmě v tu nejnevhodnější dobu, z čehož následně vznikají trapasy a zamotané situace, především tedy co se partnerských vztahů a soužití týče. Proti tomu bych každopádně ale asi ani v podstatě nic moc neměl, problém ovšem je, že to v tomto případě příliš nešlape. Samotná zápletka ovšem toho není viníkem, jako spíš její zpracování, které je nezáživné, jednotlivé scény působí silně nepřesvědčivé a žánrově jeto celé naprosto nefunkční, a to jak po stránce vtipnosti, tak romantiky. Navíc veškeré postavy jsou nezajímavé a jejich herečtí představitelé vesměs přehrávají tak nepřirozeným způsobem, že to působí vážně dost hloupě. Já tedy sice nevím, zdali scénář vznikl přímo pro film, nebo jde-li o nějakou převzatou divadelní hru, fakt je ale ten, že tam by se každopádně hodil mnohem více. P.S. to cameo s Quentinem byla prvotřídní trapárna! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmu by zcela určitě slušelo patřičné divadelní představení. Příběh je totiž koncipován tak že se odehrává v hotelu, na jevišti a v restauraci. Takže kulisy jsou nachystány, pak je potřeba vždy nahnat na jedno místo všechny postavy a čekat co se z toho vyvrbí. Svědomí tady nemá čisté nikdo, tím pádem se občas dostaví nějaká zábava. Z herců musím pochválit závěrečný, hodně nečekaný, výstup samotného Quentina. 50% ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Taková crazy komedie, kde kámen šuká cihlu, všichni jsou tady nějak propojeni nebo se postupně propojují, no a z toho jako mají vycházet ty vtipné situace a momenty. Mě to teda nechytlo. Ne že bych na filmy čuměl jen kvůli herečkám, to vůbec ne, kvůli herečkám se dívám jen z 90ti procent... Ne, kvůli herečkám tak z třiceti až čtyřiceti procent. Tohle jsem ale dokoukal jen kvůli Jennifer, která nikdy nezklame, mám ji prostě rád, a Imogen Poots co tady předvádí, ta je prostě suprová, roztomilá, usměvavá. Je to takový Allenovský New York, z prostředí filmu, filmy jsou z de i citovány, to mám rád, tady mě to ale minulo. Těšil jsem se na Tarantina, ten tady má jen takový štěk. Nejsem cílová skupina tohohle filmu, chápu že to může mnoho lidí bavit,.., spíše ale asi dospělejší lidi... ,,?? A spíše ženy. A Kathryn Hahn naprosto nesnesu, je mi nesympatická a má velký podíl na mém hodnocení. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)
  • Imogen Poots je veľkým fanúšikom americkej kinematografie zo 70. rokov a bola veľmi nadšená zo spolupráce s Petrom Bogdanovichom. Túto rolu opísala v danom čase ako „najvýnimočnejšiu prácu, akú som kedy mala“. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama