Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Já se sice nerada opakuju, ale jak vidno, jsem další z řady, která vytáhne Noci s nepřítelem. Přesně tak, stejný námět, podobná tendence, jen ten romantický příběh hodný mistra jen z Jů-e-sej si tam scénáristi nacpali navíc. Pokud bych tedy přešla otravný fakt, jak moc je to původnímu námětu podobné, a strávila kýčovité scény, kterých je to plné, přejdu rovnou k věci. Ty herecké výkony jsou otřesné, vážně. A u hlavní hrdinky skoro až nesnesitelně. Nejlíp hraje ten alkáč, ten má taky jedinej průhlednou roli, která za to stojí. Zbytek Oscara určitě nedostane (on asi taky ne, ale lepší než nic). ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém pětiminutovém úvodu přijde zdlouhavá, stokrát omletá stupidita ! Nevím jak, ale po dalších deseti minutách jsem dokonale odhadla děj (kromě záhadné sousedky) a začala se nehorázně nudit. Tím pádem hledat mouchy, kterých bylo stále více a více. Stupidní scénář, ploché u některých až trapné herecké výkony, přiblblé dialogy. Pro mně je tenhle film shit ! ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

neni sparks naahodou potomok rosamundy pilcherovej ??? Ak aj nie, v hollywoode ju totaalne nahradzuje. :) Ešte aj tie "posledné listy" čo nezhoreli v dome poliatom benzínom (mimochodom asi to už bol posledný benzín inak by vybuchli aj naadrže) su totálny sladký gombík ... bodka za podpriemerným romantickým farebným hollywoodskym nepodarkom. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)

Reklama

Reklama