Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks je autor knih, které američtí filmaři zfilmovávají jak na běžícím páse. Evidentně jim asi vynáší. Jenže já s nimi mám strašný problém. Bezpečný přístav je totiž většinu svýho času tak strašná nuda, až jsem si myslel, že u něj stihnu uštrikovat punčochy pro Pipi dlouhou punčochu. Jenže Lasse Hallström není úplně nazdárek a celou dobu jsem si říkal, že nějakej ten silnější moment prostě musí přijít. A jak jsem tak čekal, tak se schylovalo k závěru. A ten to, světe div se, opravdu dokázal. Neuvěřitelně nudný film zakončil poměrně napínavým soukolím, které do sebe zapadlo jak šasí hodinek a já měl radost, že ty dvě hodiny nebyly úplně marné. Velké plus na tom samozřejmě má i Josh Duhamel, kterej je standardně sympaťák a Cobie Smulders, která mě od HIMYM těší snad v každém filmu, ve kterém se objeví. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo touží odplavit trable všedních dnů a úplně vypnout, tak je tenhle film to pravé ořechové, Přesně jsem věděla do čeho jdu, protože od Nicholase Sparkse se ani nic jiného očekávat nedá a krásný plakát k tomu přímo vybízel. Chtěla jsem něco sladšího, ale ne homoli cukru, kterou nebudu schopná pozřít. Co se romantiky týká, viděla jsem od Lasse Hallströma přece jen lepší kousky. Ale po vizuální stránce to byla vysloveně pochoutka a oba kluci i Cobie s Julianne byla taky dobrá volba, to nemohu říct :-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama