Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinka trošku nudnější, kromě toho začátku, tam byla jenom romantika, ale druhá hodinka velice dobrá, už se tam začalo něco dít. Největší plus tohoto filmu byla jednoznačně nádherná Julianne Hough, na tu byla radost koukat celé dvě hoďky :-))) Joshe Duhamel zahrál v pohodě, mám ho jako herce rád. A až do závěru jsem chtěl napsat, že Cobie Smulders je v tom filmu úplně zbytečně, kdyby tam nebyla tak se nic nezmění. Jenže pak přišlo závěrečných 5 minut a dle mého totálně zkažený závěr. Já jsem ho ani nepochopil, jestli teda ta jejich matka žije a neumřela na tu rakovinu nebo se to Katie jenom celou dobu zdálo, že má kamarádku-sousedku? Nevím, každopádně za tenhle závěr určitě jednu * strhávám. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks je autor knih, které američtí filmaři zfilmovávají jak na běžícím páse. Evidentně jim asi vynáší. Jenže já s nimi mám strašný problém. Bezpečný přístav je totiž většinu svýho času tak strašná nuda, až jsem si myslel, že u něj stihnu uštrikovat punčochy pro Pipi dlouhou punčochu. Jenže Lasse Hallström není úplně nazdárek a celou dobu jsem si říkal, že nějakej ten silnější moment prostě musí přijít. A jak jsem tak čekal, tak se schylovalo k závěru. A ten to, světe div se, opravdu dokázal. Neuvěřitelně nudný film zakončil poměrně napínavým soukolím, které do sebe zapadlo jak šasí hodinek a já měl radost, že ty dvě hodiny nebyly úplně marné. Velké plus na tom samozřejmě má i Josh Duhamel, kterej je standardně sympaťák a Cobie Smulders, která mě od HIMYM těší snad v každém filmu, ve kterém se objeví. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)

Reklama

Reklama