Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný Hallström v pomalu odsýpající slaďárne, která jede podle všech zajetých klišé, jaká jen může červená knihovna nabídnout. Ujíždím na Rock of Ages, takže jsem si další hlavní roli Julianne Hough nemohla nechat ujít a je fakt, že ona a ještě druhá kráska Cobie Smulders jsou tím jediným důvodem, proč jsem se nehnula od monitoru. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Typický Nicholas Sparks, obrovský slaďák, jako vždy se vše odehrává v krásném prostředí, hraje pěkná hudba, v popředí stojí pěkní herci, nechybí ani projížďka na loďce a scéna v dešti. Tohle ale rozhodně nemůžu filmu vyčítat, kdybych čekala, nebo chtěla něco jiného, nikdy si nepustím film od Nicholase Sparkse, jeho filmy jsou v zásadě pořád stejné, celý vývoj příběhu a závěr budete vědět od první minuty. Tak proč ve mně tento snímek vůbec probudil nějakou zvědavost? Kvůli jménu v kolonce režie, Lasse Hallström mi chybí, neříkám, že nemám ráda i jeho novější filmy (Lov lososů v Jemenu, Hačikó), chybí mi jeho upřímné a citlivě pojaté snímky typu Pravidla moštárny, naivně tak s každým jeho novým filmem v koutku duše doufám, že se alespoň přiblíží ke svým starším dílům, ale ne, Safe Haven je naprosto průměrnou záležitostí, ve které zkrátka na mě ta romantika nedolehla, hlavní dvojici jsem to až tak nevěřila a za ten až směšný závěr bych nejraději filmu ještě hvězdu ubrala, ale cílové publikum filmu bude jistě spokojené a o tom to taky je, Bezpečný přístav se ani nesnažil zalíbit i někomu jinému, pokud tedy nemáte vyloženě v lásce romány Nicholase Sparkse, do kina nechoďte, druhý The Notebook se zatím ještě nekoná. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama