Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po všech těch šokovaných komentech jsem tedy čekal ještě větší kruťárnu... Ale popořádku: Pokud už třeba spěcháte do hajan a nechcete se hned zkraje nechat otrávit, jako se to stalo mně, přeskočte skoro celou první hoďku, protože fakt o nic nepřijdete. Klidně vám ji pár větama vyspoileruju: Dédymu zamordujou jeho princeznu (samozřejmě blonďatou a roztomilou, se kterou si furt říká "ajlavjú"), jemu z toho těžce jebne, protože holka je jeho jedináček na kterýho je patologicky fixovanej, dlouho mu trvá než se dá jakž takž zase do kupy, no a po půl roce náhodou přijde na chlápka, kterej jí oddělal. Tak. A tady se už můžete začít dívat, protože dédy pochopitelně udělá přesně to, co by na jeho místě udělal každej zdravej normální chlap - chytne toho zmetka, přišroubuje ho k ponku ve sklepě a tam na něm pár dnů blbne "s kleštěma a letlampou". Je to šikovnej kutil, takže si přes Google vyrobí celou sadu všelijakejch fakt parádních mučících udělátek a dává si setsakra pečlivě záležet, aby zmetka nezabil, ale jenom hezky (vlastně nehezky) zmučil. Nevím jak kdo, ale já tenhle film bral jako takovou svéráznou černou komedii. Přišlo mi třeba hodně vtipné, jak dédy nadšeně maká na pláž, kde se prý našla jeho dcerka (si samozřejmě myslí že živá), no a v ústrety se mu potácí zvracející policajtka. Chechtal jsem se třeba i tomu, jak se dédy začal najednou okolo sebe usmívat, celej ožil, začal zase chodit do práce a surfovat, prostě všechna ta příprava a pak mučeníčko samotný mu do duše vnesly jakýsi klid, mír a spokojenost. Sice tvrdil, že ho to netěší, aby nebyl stejnej úchyl jako ten zmetek na kterým pracoval, ale já myslím že kecal, že ho to náhodou náramně bavilo a skvěle si to užíval. Nejoblíbenější (a nejvtipnější) scéna: Ležérní, usměvavé a jaksi mimoděčné zaražení šroubováku do zmetkova kolena, když si na chvíli odskočil do sklepa od návštěvy rodičů o patro výš. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se začalo něco dít. Vlastně skoro hodinu. Pak se konečně otec dopátral vraha své dcery, zavřel ho do sklepa a tam mělo dojít k tomu nejzábavnějšímu čili k tortuře. A taky že došlo, ale mě to prostě nebavilo. Rejža sice nešetřil s detaily týraného těla, krve a lidských odřezků bylo také dost, jenže tekutina nutná k tomu, aby se o filmu dalo říct, že měl šťávu, tu prostě nebyla. To bylo částečně dané i mizerným představitelem hlavního hrdiny, kterému bych nevěřil ani tvrzení, že Moskva je v Rusku. Špatné. 10% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Největší možná rána postihla tuhle průměrnou rodinku. Diváka v prvních desítkách minut táhne a zajímá, kam to celé povede. A jsou to docela silné minuty. Pokud ovšem viděl trailer nebo některou z fotek, je mu to hned jasné. Otec mučitel slušný, celé to na mě dolehlo ale tak nějak méně účinně, než bych předpokládal. Policie je tradičně bezmocná, otec to tak vezme do svých rukou, začne to mírným škubáním „oběti“, končí řevem, který budou slabší povahy hůř snášet. Pro každého něco, na mě až moc vydatná stopáž.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Verbal má pravdu. Tam kde Ctihodný občan Butler končí, Tátovo děvčátko začíná... Australáci nemají problém s ničím a tak co by v úzkoprsých USA neprošlo, ukážou klidně naplno. První polovina filmu je horor sám o sobě. Horor v němž se ocitnou rodiče, kterým někdo zabil ditě. Brutálně a násilně. Ani si nedokážeme představit s jakou šílenou bolestí musí takový rodič žít. podle mně se z toho už nikdo nemůže nikdy vzpamatovat! Druhá polovina filmu je o odplatě. Leckdo tu pointu (navíc nikterak složitě skrývanou) vykecal a tak půjdu rovnou k věci. Odsoudit film jako zbytečně násilný a krutý je snadné. Ale známe všechna ona temná zákoutí svého já? Dokázali bychom vraha chytit a jen tak předat spravedlnosti? Kolik takových bylo pak diagnostikováno jako ,,nemocných'', puštěno po pár letech ven aby mohli způsobit další tragédii a další bolest v další rodině? Zasít zmar a nekonečný smutek, kde by jinak byla láska, klid a mír? Co s takovým lidským odpadem? Opravdu by jste jej dokázali pustit? Naštěstí nikdo z nás nemusí řešit bolest Dereka i následnou úvahu - co s tím idividuem... Myslím si, že normální člověk snad i při tak velké ztrátě ničeho takového schopný nebyl... V tom se mi zdál Derek trochu mimo svojí vlastní kontrolu... Navíc to byl bratr na kom prováděl všechny ty zákroky i když - možná tím spíše byl nutkán... Zrada z jádra vlastní rodiny... Ale ať tu filozofujeme jakkoliv, nikdo neví co by dělal. Nikdo se za tu hranici nedostal a tak je trochu směšné, psát tu v komentech úvahy o zbytečném explicitním násilí jako nejeden uživatel... Těch případů i v ČR už bylo dost, - bohužel, kdy nějaký úchyl usmrtil dítě. ---- Tenhle film beru spíše jako sondu do jené lidské duše, která podlehla smutkem nesmírnému zlu... Možná, že si to ve filmu Michal Thomson zbytečně moc užíval, jinak ale Austráli zase předvedla něco tak trochu mimo klasický rámec a to se cení... * * * * ()

Reklama

Reklama