Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem sympatický Paul, který vždy schytá rány osudu v podobě šikany, všemožných nehod, urážek otce, nízké sebedůvěry nebo nemocí. Nechápete ho, smějete se, spíláte mu, litujete. Cesta za štěstím je klikatá a trnitá a jistě ji scénáristé nezachytili autenticky. Pravdou však zůstává, že mu vysněnou cenu přejete, jakkoliv si o nekonečném smolaři myslíte svoje :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Talentový soutěže jsou zlo, který vystřeluje do světa tuny (ne)celebrit, jejichž ksichty otravujou život i lidem, kteří tyhle šarády nesledujou. Je mi jedno, že je One Chance natočený podle skutečný události, protože splňuje všechno, co člověk čeká od americkýho cajdáku na téma "Jak outsider ke štěstí přišel.". Je to kýč jako prase o velikosti slona. Tak proč se mi to kua docela líbilo? 60% ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka, který od dětství nemá sebedůvěru, je šikanován a nemá to jednoduché. Za to mu bůh přidělil obrovský operní hlas, který se jen tak nevidí! Celý příběh je vlastně od počátku jeho života, kde se film potácí spíše v takovém dramatu a kvalitou někde v průměru. Nenabídne bohužel nic navíc, k závěru se dostaví pár scén, u kterých jsem se i pořádně zasmál. Když Paul vše zdá, tak se po dvou letech mrhání životem přihlásí do soutěže Británie má talent. Paul přichází na scénu nervózní, ale potom co se hrne z jeho hrdla už málo kdo pobírá a já si právě tento okamžik užil ze všeho nejvíce. Životní šance mohla přijít s něčím navíc, já se na tento snímek docela těšil, ale nedostal jsem kromě závěru, který byl fantastický nic. Kdybych ho řadil do průměru, tak bych ho urazil, je to pěkný nadprůměr a dle mého velmi silné 3* .. 6/10 = 68% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická pohádka podle skutečného osudu začíná krásně svěže a britsky vtipně, žel zanedlouho zadrhne, poztrácí švih a vlastně i zajímavost - ono také s těžkotonážní operní hudbou, již hlavní postava vyznává, se v tomto módu operuje dosti nesnadně. Povznášející závěr před porotou soutěže "Británie má talent" samozřejmě divákův pocit vyspraví. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Co naplat, talentové soutěže jsou fenoménem našich dnů a nedalo se než čekat, kdy jeden z těch téměř pohádkových scénářů přistane na plátně... a jelikož mám slabost pro dobrácké tlouštíky, chronické smolaře a syny vysmívané vlastními otci (ehm, ve filmu, do pošty mi nepište ;-)), a taky jsem osoba přející úspěch všem, kdo si ho zaslouží, neměla jsem s Paulovým příběhem problém, zejména, když se jeho zpěv postaral o nadprůměrnou frekvenci postavených chlupů na běžný filmový čas... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme nechýba Simon Cowell, porotca a autor celosvetovo úspešnej talentovej šou. (kacer4)
  • Filmovalo sa na autentických miestach vo waleskom Port Talbote, v Londýne či v talianskych Benátkach. (MikaelSVK)
  • Role Julie Ann Cooper (Alexandra Roach) byla nabídnuta zpěvačce Katy Perry. (Dr Lizal)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama