Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekoľko dobre mierených vtipov a sympatický hrdinovia nedokázali udržať scenáristickú bezradnosť a hlavne ťažkopádnosť celého filmu. Na komédiu je to príliš vláčne a nemá to taký ten nádych romantickosti. Nič krásne, nič dych berúce. Skrátka nič, čo by stálo za to aby som držal hlavnej dvojici palce. Paradoxné je, že som naozaj dúfal, že ten svoj problém vyriešia a neskončí to tak ako to skončilo. V konečnom dôsledku ma to spravilo neuveriteľne smutným. Čo mi komédia nemala. Jedine čo ma skutočne bavilo boli debilné hlášky Stephena Mechranta. Tie do filmu tak nesedeli, až som sa na nich musel zabávať. Premárnená príležitosť s hereckou špickou, ktorá skončí na prepadlisku nevyužitých komédií. A úprimne keby stála predo mnou Anna Faris a Rose Byrne v spodnom prádle, vyberiem si Annu. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh dvou lidí, kteří se potkali, zamilovali, vzali a hned po svatbě zjistili, že si nejsou souzeni, ale zkusili to spolu dál. Takto v jedné větě to vypadá na celkem solidní romantickou komedii plnou srdceryvných momentů, opak je však pravdou. Ani v nejmenším netuším, kam mířil Dan Mazer tímto dílkem, ale pro mne to bylo jedno z největších utrpení, jaké jsem kdy u filmu zažil. Pouťová moudra tu létala jak v Sexu ve městě a dávala podobný smysl - žádný. Trapnost je zde výplní prakticky každé minuty v různých podobách a není zřejmě jediného dialogu, u kterého bych neměl chuť hlavním protagonistům urazit hlavu a jejich krví vymalovat nejbližší kostel. Vtip se do vás snaží nacpat tak jemně, jako se šiškami krmí husy. Bohužel se není čemu smát, jelikož ony vtipy postrádají základní vlastnost a působí spíš jako facka v neděli v šest ráno. Celou dobu jsem si říkal, že se snad postupně vyhrabeme z těch sraček, ale naopak jsme zabředávali stále hlouběji a já už neměl sílu pokračovat. Nakonec jsem to na tři pokusy dokoukal, ale musím říci, že s obrovským sebezapřením. Rose Byrne a Simon Baker museli být velmi zoufalí, že kývli a vzali tyto role. Naopak u Anny Faris překvapen nejsem, jen si tak říkám, jak až hluboko může klesnout. Hrůzostrašná záležitost a naprosto tupá slátanina, které se budu vyhýbat velice širokým obloukem. 0% ()

Reklama

halogenka 

všechny recenze uživatele

Romantický? Film sterilní jako prase a postrádající jakékoli emoce. Fórů bylo příliš a moc tlačily na pilu, sem tam hezké a vtipné momenty tím pádem naprosto zapadly. Plus přidejme neschopnost střihače vyhodit nadbytečné a samoúčelné scény (závěť) a je vymalováno. Škoda, kdyby to dostal do pracek někdo šikovný, mohl to být dobrý film. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Na to, že to měla být britská komedie, to bylo strašné. Příběh o ničem, trapné scény, přehrávající herci... Přistihla jsem se mnohokrát, že se jen nevěřícně koukám, co všechno scénárista vymyslel. Odpad nedávám z několika důvodů: dokoukala jsem do konce, šlo o Londýn a pár scén bylo vtipných (třeba s holubicemi). Ale britové umí mnohem lépe. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Super milostnej čtyřúhelník. Vůbec ne romanťárna, spíš taková ta americká slaďoučká klasika přesprejovaná britskou dávkou cynismu a patřičnýho nadhledu. Ale to byl záměr, aspoň myslim/doufám, a já si teda docela slušně pošmák. Sem tam sice na scénu pronikavějc, než by bylo bývalo zdrávo, nakoukl Mazerův kámoš Borat alias Brüno (threesome), ale to šlo fakt hladce přežít - stejně jako přehrávající Rose (který to výjimečně ani moc neslušelo) s plakátovym Bakerem. A to hlavně proto, že Rafe Spall (!!!) a určitý scény jako quim (!!) nebo promítání fotek (!) byli doslova k popukání. Jako vážně - bejt tohle romanťárna na slovo vzatá, šlo by asi o vůbec nejvtipnější kousek, s kterym jsem zatim měl tu čest. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)
  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno