Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nestalo, že bych litoval za vstupné v kině, protože i špatný film mi může něco dát, a ani zde tomu není jinak. Nicméně můžu ušetřit Vaše peníze, a proto si neodpustím komentář. Nebo jinak, tvůrci týhle zpackaniny si za ni zaplaceno rozhodně nezaslouží. Dávám tomu rok si v jistém směru hraje na poněkud nestandardní romantickou komedii, ale nestandardní je pouze v některých scénách "trochu naruby" zpracováním a míře nevtipnosti. Hned po filmu jsem si říkal, že ubrat polovinu gagů a tu druhou o půl zkrátit, by filmu asi prospělo nejvíc, ale dnes ráno vím, že by to nezachránila ani jedna ze skvělých hlášek Bruce Willise, protože v tomhle filmu je špatně snad úplně všechno. Doprovod vedle mě hlasitě vzdychal a ono "ch-jo" rozhodně nebylo vzrušením. U uhekané scény švédské trojky mi pak bylo trapně už i za chudáky herce (ale oni za to alespoň dostali zaplaceno). Postavy jsou absolutně nevyprofilované, nejlíp nejspíš asi opravdu působí tahák Simon Baker. Rose Byrne je klasicky roztomilá, ale často přehrává a ani záběr v prádle to tentokrát nezachrání. Zbytek nuda. Usmál jsem se pouze jednou a pak ještě dvakrát, ale to jsem si už v hlavě přehrával úplně jiné věci. Škoda, že dnešní komedie postrádají byť jen ždibec inteligence, jsou to jen konzumní produkty hloupého a nevkusného humoru. (20 %) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hlavný problém tejto komédie sú hrozne tupé dialógy, naozaj si nepamätám snímok s väčšou koncetráciou tak stupídnych žvástov. Už len samotná pointa filmu je riadne hlúpa. Často hranica tuposti bola už tak vysoká, až to hraničilo s trápnosťou. Popravde, bol som zvedavý hlavne na Rafe Spalla, a na to, či sa aspoň trocha potatil. Musím priznať, že niečo málo z génov by sa našlo, ale kvalít svojho otca nedosahuje ani omylom. Šťastie, že ide o komédiu, byť to dráma snímok ide rovno do odpadu. 30/100 ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Svadbou sa väčšina romantických príbehov končí,no britský režisér Dan Mazer ňou netradične začína.A s chuťou rúca aj dalšie žánrové klišé.Príbeh vystaval hlavne na slede vtipných gagov,ktoré často ženie do extrému a príliš sa nezdržiava emocionálnou hlbkou postáv.Ak pristúpite na jeho hru,skvele sa zabavíte. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekoľko dobre mierených vtipov a sympatický hrdinovia nedokázali udržať scenáristickú bezradnosť a hlavne ťažkopádnosť celého filmu. Na komédiu je to príliš vláčne a nemá to taký ten nádych romantickosti. Nič krásne, nič dych berúce. Skrátka nič, čo by stálo za to aby som držal hlavnej dvojici palce. Paradoxné je, že som naozaj dúfal, že ten svoj problém vyriešia a neskončí to tak ako to skončilo. V konečnom dôsledku ma to spravilo neuveriteľne smutným. Čo mi komédia nemala. Jedine čo ma skutočne bavilo boli debilné hlášky Stephena Mechranta. Tie do filmu tak nesedeli, až som sa na nich musel zabávať. Premárnená príležitosť s hereckou špickou, ktorá skončí na prepadlisku nevyužitých komédií. A úprimne keby stála predo mnou Anna Faris a Rose Byrne v spodnom prádle, vyberiem si Annu. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Romantický? Film sterilní jako prase a postrádající jakékoli emoce. Fórů bylo příliš a moc tlačily na pilu, sem tam hezké a vtipné momenty tím pádem naprosto zapadly. Plus přidejme neschopnost střihače vyhodit nadbytečné a samoúčelné scény (závěť) a je vymalováno. Škoda, kdyby to dostal do pracek někdo šikovný, mohl to být dobrý film. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama