Reklama

Reklama

Wrestlingová hvězda Randy Orton to v tomhle napínavém akčním trháku rozjede na plné obrátky! Hraje paramedika Nicka, který se nechá proti své vůli zatáhnout do hry na kočku a na myš. Zvedne totiž telefon pomstychtivému psychopatovi ze své minulosti. Maniak mu vyhrožuje rozpoutáním vražedného běsnění, pokud Nick nezvládne dokončit dvanáct úkolů bez zapojení policie a ve stanoveném čase. Život jeho manželky visí na vlásku a Nickovi už nezbývá čas - musí poskládat tajemné nápovědy a dopadnout vraha dřív, než bude pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jeden z nejlepších filmů pod záštitou WWE. A to i přes nepříliš kvalitní výkon Johna Ceny. Dvojka je však jen výsměch prvnímu dílu. Randy Orton je můj nejoblíbenější wrestler všech dob, ale jako herec ve skutečných filmech by se rozhodně neuživil. Není však nejslabší součástí tohoto snímku. Stupidní souvislosti při hledání každého kola diváka nudí. Naprosto neschopná kamera je skoro nekoukatelná. Dvě hvězdy jsou jen z lásky k WWE. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Zklamání na plné čáře...I když uznávám, že jsem to vcelku čekal. Pokud předchozí filmeček s Cenou bylo sympatické béčko a film mě bavil, tak je fakt, že toto pokračování je natočené opět svižně, ale pár věcí pokulhává. Herecké výkony jsou otřesné, kamera to zase občas zabíjí onou "roztřeseností". Hlavní záporák má také velké výkyvy v "herecké" formě/neformě. Dále se šetřilo, kde se dalo, opravdu tenhle film smrdí dolarem. Neherec Randy Orton nakonec není úplně nejtragičtější, i když jeho úlety - typu když je zaskočený, tak se postaví a projeví jako plné dřevo. Ta hodina a půl nakonec uplynula, ale k filmu se již nevrátím. Příště lépe, nebo jinak...Příště už radši žádné shledání u 12 Rounds... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

12 kôl som videl v pustenej televízii, ktorú pozerám tak dva krát do roka. Tentokrát to bolo zhodou náhod popri liečení sa z kocoviny a tak sa mi moc nechcelo riešiť, čo bude bežať v pozadí. Ono by to ako akčné béčko nebolo ani zlé, ale na podobný žáner som zrovna chuť v danej chvíli ani nemal. Pridajte si k tomu jednu, max dve hviezdy, ale viac si táto Ortonovka nezaslúži. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No jo a pak v dnešní době někomu zkuste helfnout. Máte šanci že dopadnete jako chudák Randy a celou noc budete lítat jako motorová myš aby jste stihli splnit 12 úkolů jednoho magora. Bohužel se na to Randy ani nemůže vybodnout jelikož magor má v rukávu docela silnej trumf takže jediné co náš hrdina může konat za protest je nadávat. Toho se zhostí statečně ale stejně lítá jak magor píská. Takže ho čeká honička s bombama za zadkem (nebo spíš pod zadkem), nějaká ta rvačka, únos, záchrany životů, lámání si hlavy co a jak, utíkání před poldama, nějaké ty mrtvoly...Prostě perná noc na kterou člověk nějakou tu dobu nezapomene a pokud jí přežije tak bude mít jednou bezvadnou historku pro vnoučata. WWE filmy mám rád většinou jsou to bezva odreagovačky u kterých se dá báječně relaxovat a tenhle film je přesně takovej. Randy je borec a já se bavil. Prima film na večer. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhých 12 kol je opět o honičce s časem, který záchranářovi zadává neznámý psychopat. Akční scény nejsou kdoví jak propracované, příběh je jednoduchý, ale dalo se na to koukat. Nic jsem od filmu nečekal a nakonec jsem nebyl ani zklamanej. Film uběhne rychle, ale zázrak od toho nečekejte. Za mě 50% :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Představitelé hlavních rolí John Cena a Randy Orton jsou hvězdami wrestlingové asociace WWE. (spiderakhero)

Reklama

Reklama