foto

Fraser Aitcheson

  • nar. 30.3.1973 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Braven
2017 From Straight A's to XXX (TV film)
Padesát odstínů temnoty
2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Kámoš napořád
2013 12 kol: Reloaded
Evil Feed
Vánoční lov (TV film)
1912 The Seventh Son

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Man with My Face (S01E06)
Out of the Past (S01E01)
Take Two (TV seriál)
The Smoking Gun (E02)
Salvation (TV seriál)
Détente (S02E02)
The Flash (TV seriál)
The Elongated Knight Rises (S04E11)
2017 Arrow (TV seriál)
Reversal (S06E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Family Feud (S12E13)
Útěk z vězení (TV seriál)
Lhář (S05E03)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Doubt (E03)
The Flash (TV seriál)
Rupture (S02E20)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
The Flash (TV seriál)
Crazy for You (S01E12)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
2009 Smallville (TV seriál)
Spasitel (S09E01)
Legie superhrdinů (S08E11)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
2003 Smallville (TV seriál)
Fénix (S03E02)
Vyhnanec (S03E01)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Odkaz Ataniků (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace