Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série skvělého Sci-Fi cyber punku Altered Carbon představuje kvalitativní pád dolů, ale pořád fajn zábava. Seriál má mínus v tom, že ač přišel z geniálním nápadem, tak ve výsledku seriálu i škodí, protože možnost měnit pouzdra ( lidská těla) znamená, že v každé sérii uvidíme jiného hlavního hrdinu a to né vždy funguje. Joel Kinnaman byl totiž prvotřídní a nahradit jej je takřka nemožné, ikdyž Anthony Mackie mi ve výsledku nevadil tolik, jak jsem čekal. Očividne se ubralo i na rozpočtu a Rkovém ratingu, nahota a sex zmizela úplně, to mě naštvalo a velmi se šetřilo i s Gore, což prostě nepotěší. Dokonce ani ten blade runnerovský svět zde není tak hezky vybarven jak minule, co však zůstalo je povedená akce, především souboje jsou opět parádní a hezky kontaktní a zaujal mě i nový záporák, který má něco do sebe. První série je u mě za 10, tahle dostává o 3 body méně a ikdyž je to ve všech ohledech slabší, tak všech 8 dílů jsem se náramně bavil a kdykoliv se do onoho světa rád podívám. Jestli bude 3. série, tak doufám, že se ponaučí z chyb a vrátí se do zajetých kolejí.Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí***, Zábavnost****,Hudba****, Vizuál****. 7/10.. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mackie je sice sympaťák, ale Takeshiho Kovacse jsem mu prostě nevěřil. A s novým pouzdrem jakoby se změnila i celá jeho osobnost, takže hlavní tahoun předchozí série je tu najednou ten nejslabší článek. Naštěstí ostatní postavy baví, protože Poe má ještě větší charisma než předtím, záporákům díky jejich motivům člověk chvílema i fandí a slečna Naleziště je prostě zlatíčko. Dolů to tak kromě Mackieho táhne ještě ne úplně dokonalá zápletka, respektive jedna její půlka, naopak politická story kolem Harlanový mě bavila a klidně bych jí dal víc prostoru, stejně jako celýmu tomu světu, kterej do velký míry musel ustoupit Takeshimu fňukání (kdy nemá) a řvaní (na koho nemá). ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není cyberpunkovej noir s úspornými ale přesnými herci (teda až na otřesnou, ošklivou a přehrávající Dichen Lachman), ale akční hitech scifi s nějakými těmi generickými intrikami a výrazně ploššími postavami. Ta změna žánru by mě tak strašně netrápila, kdyby to ten žánr pořádně vytěžilo. Bohužel akční složka je spíš průměrná a celkově se po všech stránkách prostě ubralo. Navíc se tam prostě až moc fňuká, přičemž ty emoce prostě moc nefungují. Na druhou stranu - pořád je to celkem solidní scifi, a pokud to nebudeme srovnávat s první sérií, dá se to určitě v pohodě shlédnout bez toho, aby vám nudou vyskákaly pupínky. 60% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam slabšie štyri. Na tri by mi to bolo ľúto, aj keď rozdiel ja naozaj poznať. Kým prvá séria bola o vynikajúcom rozvoji postáv, druhá stavila len a len na akciu. Jasné, akciu vynikajúcu a zrovnateľnú s kinotvorbou, ale len akciu a vývoj šiel do úzadia. A Anthony Mackie, nech je sebelepší Falcon a fandím mu aj ako nástupcovi Cap-a, tak Kinnamana nedokázal nahradiť. Nešlo to. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama