Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komplikovaných politických vazalstvích, společenském rozložení a historických událostech (Harlanova) světa – ze kterého navíc nic moc neuvidíme – aby se čert vyznal, jakmile si však tohle sedlo a vyjasnilo, nabrala série slušný spád. Mnohoznačná budoucnost zakořeněná v krvavé minulosti, v níž se nejasně pohybují dlouhými, několikanásobnými životy provázané a otřískané charaktery, holt vyžaduje zbystřenou pozornost. Za mě ještě dobrý, ale k bezmocnému scénáristickému plácání odnikud nikam chybělo málo. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa ani prvá sezóna nebola žiadna extratrieda, ale aspoň mala Kinnamana, Purefoya, detektívnu zápletku a vyzerala celkom výpravne. Toto je šialene nezvládnutý scenáristický guláš, v ktorom som sa nedokázal zorientovať, kto je kto, o čo tam vlastne ide, kde začína a končí virtuálna realita, kto je nové telo ktorej postavy z 1. sezóny... a vôbec, prečo by som na to mal pozerať. Jediná ako-tak sympatická postava je Poe, ostatní sú iba biomasa hovoriaca veci, ktoré nedávajú v podstate žiadny zmysel. Navyše to má očividne nižší rozpočet, úplne všetko sa odohráva v takých tých lepenkových štúdiových kulisách postavených niekde v hangári, akčné scény sú zredukované na bitky v opustených skladoch a tmavých chodbách ako v tých najslabších komiksových seriáloch. Celé zle. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mackie je sice sympaťák, ale Takeshiho Kovacse jsem mu prostě nevěřil. A s novým pouzdrem jakoby se změnila i celá jeho osobnost, takže hlavní tahoun předchozí série je tu najednou ten nejslabší článek. Naštěstí ostatní postavy baví, protože Poe má ještě větší charisma než předtím, záporákům díky jejich motivům člověk chvílema i fandí a slečna Naleziště je prostě zlatíčko. Dolů to tak kromě Mackieho táhne ještě ne úplně dokonalá zápletka, respektive jedna její půlka, naopak politická story kolem Harlanový mě bavila a klidně bych jí dal víc prostoru, stejně jako celýmu tomu světu, kterej do velký míry musel ustoupit Takeshimu fňukání (kdy nemá) a řvaní (na koho nemá). ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama