Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela mně tady zaráží hodnocení, ale také bych si na už mohl konečně zvyknout, spousta věcí je zde podhodnoceno a nespočet kvalitních filmů a seriálů, je v modré barvě a zatímco v červené barvě, sou záležitosti kterou jdou mimo veškeré chápání. A co se mi na první sérii nelíbilo, to tady bylo relativně napraveno a nebo je v tomhle ohledu vidět aspoň nějaký posun a to k lepšímu. Co se týče města, je fajn vidět ty různé sociální vrstvy a i špínu, co je v ulicích, takhle to je ve všech, mohli tedy ukázat víc, ale dobrý, je to podstatně lepší než v první sérii. Ale konečně, sou tady fajn hračky, přístroje, satelity od starých bohů a jiné fajn věci, co do cyberpunkového světa patří, v tomhle ohledu si tvůrci dali záležet a já sem za to rád. Tak a teď k postavám a jejich příběhům, asi začnu od té, která měla tady tu nejslabší linku a to je ona lovkyně odměn. V první sérii, byl Vernona rozhodně lepší parťák a i to s jeho rodinou mělo lepší vyústění, tady to na mně působilo, že k tomu přišla úplně náhodně. Co se týče Poea, jeho linka je smutná a líbala se mi jeho oddanost kterou měl ke Kovačovi a líbilo se mi jak to celé s ním dopadlo. A teď k té hlavnímu, ke Kovačovi jeho příběh a všechno kolo toho, bylo super, mělo to napětí, super konec a celé to bylo záživnější. Příběh je sice jedna velká honička a schovávání se před nepřáteli, ale je to napínavé a má to pořádný grády, už od začátku, navíc poslední tři epizody, sou tedy něco, nešetří se zvraty, akcí a napětím. A ještě jedna věc stojí za pochvalu, to že tvůrci popustili uzdu fantazie a dali sem zajímavého úhlavní nepřítele, který předčí kde jaké lidské protivníky. Takže má to sice sem tam nějaké věci, které občas harpují, ale jako celek je to výborné a snad bude třetí série, začíná mně to totiž bavit. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Reklama

SamVimes

všechny recenze uživatele

První řada Altered Carbon měla zarputilého, ale i emocionální Joela Kinnamana, několik výborných akčních scén a zajímavou detektivní zápletku s vraždou, jejíž řešení si objednala sama oživená oběť. Druhá řada nemá nic z toho. Místo toho se tady nad základní koncept zálohování vědomí vrší umělé inteligence, virtuální reality, implantáty, technologie starších ras, navíc se tu šachuje se starými postavami v nových tělech a někdy i s novými jmény… Zorientovat se v tom dá, ale ono je to vlastně jedno. Na to, že se tady Carbon snaží pracovat s tak osobními tématy jako navazování na starou lásku nebo vývoj názorů versus zrazení ideálů, je ve výsledku až překvapivě studený, odtažitý. Anthony Mackie v hlavní roli se bohužel celou dobu tváří stejně, takže ty emoce opravdu moc neprodá. Těžko říct, nakolik je to v režijním vedení a nakolik v herci nebo jestli to byla snaha o stoické drsňáctví. Kinnaman každopádně byl ve stejné roli mnohem lepší. Zbytek obsazení na tom není o moc lépe než Mackie, jedinou světlou výjimkou je Chris Conner a jeho Poe. U něj emoce fungují a jeho dějová linka je asi to nejlepší to na druhé řadě. Celý ten guláš sci-fi konceptů se ani nepřeklápí v zábavné béčko. Na to se nejen bere příliš vážně, ale navíc ubírá na nekompromisnosti, nenabízí nijak zvlášť skvělé akční scény a je zjevně levnější, natočený v pár kulisách. První řada Altered Carbon je naštěstí v podstatě uzavřená, takže ji pořád můžu doporučit, ale pokračovat již netřeba. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti s1 je to kvalitativní sešup jako prase. Nefunguje tady skoro nic. Fakt to vypadá jako by se zkrouhl rozpočet na pětinu, propustili choreografové...Dějově bych to přirovnal k pokračováním o Matrixu. Zjišťujeme víc o tom světě, a k tomu posloucháme filosofické plky o lásce, revoluci atd. Tohle nemůže bavit nikoho. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama