Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chvilku mě trvalo než jsem si uvědomil že nemůžu chtít přeci po blbcích abych dostal inteligentní film. Jsem proto nadšený že Harry a Lloydem neprodělali žádný progres a žádné extra porce rozumu se jim nedostalo. Potěší závěrečné titulky pro pamětníky, stejně jako potitulková scéna s Vazbičem. Třetí díl prosím klidně i dříve než za 20 let. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti pokleslé zábavě, pokud zábavou je. Tihle dva vometáci však posunuli laťku trapnosti zase o něco výš a nutno podotknout, že už tehdy před dvaceti lety byla pěkně vysoko.. Byl jsem natolik konsternován, že přítomnost Kathleen Turner jsem odhalil až u závěrečných titulků. Paní Roseová je v takovém stavu, že pan Rose (budiž mu lustr lehký) by nyní juniora používal už jen výhradně k močení na rybu.. ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele

Zavání to vždycky průšvihem, když vzniká pokračování úspěšného komediálního filmu, navíc po takové době. V případě Dumb & Dumber se ale pokračování s trochu přivřenýma očima opravdu povedlo - Carrey a Daniels jsou pořád skvělí, většina vtipů funguje, zápletka není nejhorší - je zkrátka super být zase zpátky... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Označil bych první díl jako ,,Blbý" a tohle poračování je ještě blbější, takže alespoň v něčem se tvůrci nespletli. Ale výsledek tedy nic moc. Ze stejného důvodu nemám ani moc rád filmy s Benem Stillerem, obvykle místo smíchu je mi trapně i za herce. Tomuto stupidnímu druhu humoru založeném na hlouposti a sebeztrapňování za každou cenu příliš nehovím ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl mám docela rád a považuji ho za jednu z nejznámějších komedií vůbec. Druhý díl, ale vzniknout neměl, nebo alespoň ne po 20 letech. Oba hlavní představitelé už jsou dávno někde jinde a role už jim nikdo neuvěří a pochybuji, že jejich ještě rozsáhlejší debilita, přijde někomu vtipná. Dvě až tři scény ujdou, ale zbytek je spíše směšné utrpení. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama