Reklama

Reklama

Velký blázinec v malém hotelu

  • Česko Velké šílenství v malém hotelu (více)

Obsahy(1)

Richie a Eddie vedou snad nejhorší hotel na světě Guesthouse Paradiso. Šéf je věčně opilý, kuchyně nestojí za nic a většina hostů nakonec stejně uteče bez placení. Ale když se objeví rodina Niceových, zdá se, že nastává obrat... (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Odpadlik odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel že pouze v Americe točí puberťácké komedie typu Scary Movie 2, Hele vole kde mám káru, Klub sráčů apod., ale jak je vidět i v Anglii to dovedou nebo dokonce Ameriku předčí! Kam se poděl starý dobrý anglický humor? Začátek docela ujde, nápad s motorkou také zpočátku nevypadá špatně, ale je do tažený až do absurdity, ostatně jako skoro všechno později. Pak už následuje jen přehlídka odporných typů (kuchař) a stupidních vtípků á la základní škola (tužka zaražená v zadnici apod.) Opravdu nechápu kdo se tomuhle může smát. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Čistná dobytkárna, hotelový vepřín. Humor šokující a nechutný, ale když se na to díváte ve skupině, přijde vám to nehorázně vtipné (mě kolikrát bolelo břicho od smíchu). Točit filmy s oplzlým, záměrně nechutným humorem se musí umět a celá zdejší herecká a filmařská skvadra odvedla dobrou práci. Zdejší hodnocení 37% připisuji na vrub neznámosti filmu. Člověk si jen povzdechne, kde se to v těch lidech jen bere :) ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

No. Já osobně jsem se zasmál asi čtyřikrát za celý film. Humor je fekální a místy vážně nechutný až vržou zuby (vtipy s varlaty ve mě vážně vzbouzejí hrůzu). Herecké výkony ani moc nestojí za řeč - značka: přehrávání. Ale mému otci se to líbilo. Bill Nighy je v těchto filmech nejspíš nadmíru spokojený, ale měl by nad sebou začít uvažovat, do čeho se to pouští. Ještě, že natočil Lásku nebeskou. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá šílenost. Přirovnal bych to třeba k daleko známějšímu filmu Freddyho úlet. Prostě hromada vtipnejch hlášek a scének a na pozadí toho se sice odehrává nějakej děj, ale ten je celkem nepodstatnej. Asi mam dost zvrhlej smysl pro humor, ale já jsem se u toho smál skoro celou dobu. I když závěr teda už byla úchylnost největšího kalibru. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Já osobně anglickej humor všeho druhu miluju, od černých komedií, přes opileckou srandu Dylana Morana až po Červeného Trpaslíka, ale co je sakra tohle?Není to vtipný ani za mák, je to spíš nechutně trapný a smát se při tom, když někdo někoho mlátí minutu v kuse pánvičkou do obličeje, je známka lehké demence.Ta jedna hvězda je jen proto, že to pochází z Anglie - asi... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo převážně v Ealing Studios. (Terva)

Reklama

Reklama