Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ačkoliv jsem milovník britského humoru, Monty Pythoni jsou příklad toho, že tohle fakt nedávám. Některé scénky jsou perfektní a ani já bych se je nebál označit za přímo geniální, některé jsou podivné a trapné a ty bohužel v druhé polovině převažují. A ani předěly Terryho Gilliama mi nikdy nebyly extra sympatické, totéž tedy samozřejmě platí i zde. John Cleese je neskutečný génius, ostatní členové jsou jen výborní. Tři hvězdy si film taky nezaslouží, protože prostě není ničím průměrný, ale i tady je to v mém případě těsně a u úplně všech ostatních čistě o osobním kusu. Tímhle filmem asi s Pythony už definitivně končím. 70%. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Výběr skečů z prvních dvou sezon cirkusu. Je to sice výběr opravdu skvělých skečů, ale původní zpracování je prostě lepší. Navíc po chvilce začnou skeče trochu ne zrovna nudit, ale je to prostě jen směs skečů bez nějaké středové kostry, kolem které by byly poskládány. První a nejslabší film téhle party ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrý, ale na původní skeče to nemá. pokud někdo neviděl cirkusy, tak ať se nejdřív podívá na tohle, protože tady to už není taková sranda, jako v tom původním (je to braný z jiných úhlů a směrů a občas trošku odlišný) ne že by to nebylo zábavný, ale pro člověka, kterej má všechny cirkusy v živé paměti (viděl jsem všechny ve čtyřech dnech asi týden před tímhle) to už není taková zábava. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava, která ale za původní televizní sérií v mnohém zaostává. Hodně skečů je zkrácených (Papoušek - v té kleci je navíc úplně jinej papoušek, Vraždící babičky, Vtip - zabiják), některý jsou trošku jinak nasnímaný a zabíraný z jiných úhlů kamery. Animace jsou vtipný a trhlý zároveň, přesto je to trošku nesourodý, chybí mi některý skeče (hlavně ministerstvo švihlé chůze), některý mi přidjou, že jsou zas navíc. Jako seznámení s Pythonama dobrý, ale na televizní sérii to nemá. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Některým filmům by sedla věta ,,a teď něco úplně jiného''. Nejenže se další scéna by se nehodila k předchozí, ale ani by ve filmu neměla co dělat. Jenže, toto je něco úplně jiného. Jsou to Monty Python (to jste nikdo nevěděli, což?), tudíž se můžete těšit na sled scének vtipných, vtipnějších i nejvtipnějších. Hlavně vás prosím, abyste nad žádnou nepřemýšleli....! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama