Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Amgis 

všechny recenze uživatele

Jo je to dosti blbost, ale když jste v náladě a díváte se na to v českym dabingu tak je to dobrý ovšem rozhodně né rodinný film! ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jak již jsem někde zmínil, dal jsem si podmínku, že nebudu udělovat hodnocení "odpad!", že nejhorší filmy budou u mě dostávat zkrátka jednu hvězdičku...ale u tohoto "filmu" jsem na rozpacích...nerad bych totiž urazil filmy, které si jednu hvězdu zaslouží alespoň pro něco... tento snímek totiž není na jejich úrovni, tento snímek je vážně odpadem...ale co nadělám, nerad porušuji své zásady... ()

asfalt odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm... Asi som sa zmýlil. Neviem čo ma lákalo pozrieť si tento film. Možno originálny názov či snáď vidina váľania sa po zemi a chytania sa za brucho kvôli neprestávajúcim návalom smiechu a možno len nuda. Každopádne, žiaden z uvedených dôvodov a ani žiadny iný nie je dostačujúci na čo i len krátke zazretie tohto umeleckého odpadu. Brak ako sa patrí. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Silene trapny a nechutny film, kde se povedlo tak maximalne tri a pul forku. Navic mi z nekterych scen (a ze jich takovych nebylo malo) bylo opravdu na zvraceni. Film, ze ktereho bych si podruhe nepustil uz ani trailer, ma pro mne ale preci jen jednu uchvatnou stranu - hudbu. Teenagerovska tanecni hudba (trance, house) byla vytribena a nutno podotknout, ze cely soundtrack posloucham dodnes, uz nejaky ten rok... Hodnoceni: film minus 10%, hudba 90%. ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Genialita tohodle snímku mi asi unikla. Navíc teď jsem se dočetl že ten druhej sráč byla vlastně sráčka. Odpad je pro toto hovno zcela vystihující. ()

NiaWolf odpad!

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu se mi udělalo dosti nevolno. Jako bych sledovala skrytou kamerou pacienty v jedičkově ústavu. Nechutný a tupý film. ()

UniqueNett odpad!

všechny recenze uživatele

Ne! Ne, ne, ne, ne, NE! Při sledování se mi doopravdy dělalo nevolno, tudíž jsem to ani nedokoukala do konce. Bohužel? Bohudík!! ()

David David 

všechny recenze uživatele

Koukam, tenhle fim se bud hodne libi nebo ho hazite do odpadu. Ja jsem rozhodne v prvni skupine. Proste prcicky hadr, tady se fakt smeju. Tak trapny, az je to dobry :-) A navic dobrej soundtrack. ()

Deb odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděla. Nechápu, že mi někdo mohl říct ať se na něj podívám. Hlavní hrdinové jsou fakt odporní a děj filmu o tom rači ani nemluvim. Takže rozhodně nedoporučuji. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Jéžiši kriístéé!!! To byla, ale hovadina!! Občas byly nějaké scény spíš trapné než srandovní, ale musím přiznat, že jsem se asi třikrát zasmál, ALE jenom lehce :-D Totálně nechutné bylo vymačkávání beďárů!!!! Fůj... Tak příště už raději NE! To si radši pustím nějakou komedii u které budu mít zachvaty smíchu u téhle se tak nestalo.. Dávám 3/10 ()

S.Robie 

všechny recenze uživatele

Absolutní rachot z pekel :D Luxusně pojmutý scénář- dvě nuly se snaží vypracovat k svému DJ vrcholu a kariéře- nakonec se jim to povede... Jako parodie DOBRÝ, ale jinak kamera, scény, postavy... v 15 letech luxusní podívaná, teď jsem spíš sledoval čas do konce... :) ()

Vencik89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle humor mě nebere, nevím proč, ale je to tak. Pár scén je fajn, jako ta se šiškou, ale to tenhle film nezachrání.. ()

Reklama

Reklama