Reklama

Reklama

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle ani mě moc nebavilo. Jde skutečně o jeden z nejslabších filmů, ve kterých se Bud Spencer objevil. Přesto však alespoň on svým výkonem zachránil, alespoň podprůměrné hodnocení, protože zbytek osazenstva – to byla bída. Žádné pořádné rvačky, jen to kopání do prdele a příběh? Tak ten místy neskutečně uspával. Bohužel tohle se moc nepovedlo. Stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy více. 40% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Režisér Michele Lupo natočil spíš dalšího Buldozera, ale tentokrát o boxu a pořád tak nějak na stejné úrovni. Mlátiček zde až tolik není,Jerry Cala jak zde už bylo zmíňěno se celou snaží být tak vtipný, že to až bolí jak vtipný není, ale jinak se jedná o víceméně zdařilou nenáročnou sportovní komedii o tom že podvádět se v boxu zkrátka a dobře nemá.Zvlášť když je trenér vašeho protivníka Bud Spencer.:-) ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Námět je okopírovaný Buldozer a místo amerického fotbalu je zde box. Jinak to má naprosto všechny aspekty standardizovaného sportovního filmu. Jen je to občas celkem dost sranda. A hlavně je to unikátní film ve Spencerově kariéře, není zde v roli morouse s téměř zavřenýma očima, ale on se zde často usmívá! ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasický Spencer v úsměvném boxerském snímku. Jsou samozřejmě lepší komedie této ikony italské komedie, ale snímek nevybočuje z role Spencerových mlátiček. Hudba De Angelisů opět vhodně doprovází celý příběh a alespoň pro mne radostný pohled, na dnes již korpulentní, tehdy sexy symbol, herečku a zpěvačku jménem Gegia v roli Susanne. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Něco podobného co bylo v Buldezerovi. Zde se Bud Graziano, alias Bomber (Bud Spencer), bývalý slavný boxer vrací do boxerského prostředí, aby pomohl bláznivému Jerrymu (Jerry Calá) připravit boxera, který by byl schopen se postavit velkohubým americkým vojákm v čele s Rosco Dunnem (Kallie Knoetze). Bomber nachází mladíka Giorgia Desideriho (Stefano Mingardo), který první zápas vyhrává. Ale protože Rosco společně s rádobymafiánem Kruppem (Ferdinando Murolo) jsou nečestní, tak finálový souboj s Roscem v ringu čeká na Bombera, který tak může pomstít staré křivdy. A pěsti létají a létají. Nenáročné, ale dokáže zabavit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama