Reklama

Reklama

Rodinný víkend

Trailer

Šestnáctiletá Emily už má po krk toho, jak ji její egocentrická rodina neustále přehlíží. A tak se rozhodne vzít věci do vlastních rukou. S pomocí svých sourozenců zajme rodiče jako rukojmí a pokusí se doma nastolit pořádek. Když její rodiče propásnou další důležitou událost, šestnáctiletá Emily má všeho až po krk a usoudí, že jejich vztah zoufale potřebuje vzpružit. Rozhodne se vzít věci do vlastních rukou, omámí matku i otce léky, připoutá je k židli a v rámci "rodinného víkendu" se pokusí o jejich převýchovu. Emily i její tři sourozenci si stěžují, že se cítí naprosto přehlíženi a jejich vysoce výkonná matka i roztěkaný otec-umělec si pomalu začínají uvědomovat, jak svým sebestředným chováním zničili šťastný domov, který se jim kdysi podařilo vybudovat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (34)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Sonda do jedné zajištěné nesourodé rodiny, která funguje jen na dobré slovo, aneb, když se nejvyspělejší dítě rozhodne dát všechny zase dohromady.!! Vřele doporučuji.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Několik podobných (lepších) filmů už na světě existuje a tohle je dost crazy. Trochu zvláštní počin, který mi připadal, že se točil někde v Evropě, třeba ve Francii. Prostě takové netypické na Amériku. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Taková "povedená" rodinka, každý je svým způsobem docela ujetý. Family Weekend je svým způsobem originální zábavná komedie. Divák místy pocítí i emoce a pokud stejně jako já nemá dokonalou rodinu, tak mu film sedne od začátku. Určitě by mnoho z nás chtělo udělat to, co udělala Emily. Ze všeho nejvíce však musím vyzdvihnout herecký výkon mladé Joey King, která svými gesty a scény bavila, určitě v sobě má herecký talent a v budoucnosti o sobě dá ještě vědět. Jsem s touto komedií nadmíru spokojený, na takové odpolední odreagování a pobavení parádní film .. 7/10 = 78% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dosť drsná terapia jednej totálne švihlej a nefunkčnej rodinky. K dokonalosti tomu chýba len tragické vyústenie, ktoré by pôsobilo prirodzenejšie. Hlavným kladom sú fakt zaujímavo napísané a obsadené postavy. Každý z nich bol svojský magor aký sa len tak nevidí. Najviac ma bavila mladučká Joye Kingová, ktorá prehrávala postavy z neprístupných filmov od Scorseseho, Tarantina alebo Kubricka. Hlavná hrdinka Olesja Rulinová bola zase neskutočne sexi. Rodičia idioti na odstrel. A bratia vtipní. Za jedno pozretie to rozhodne stojí. Len tomu fakt chýba na niečo viac. Pôsobí to ako super nápad, ktorý tak úplne nevyťažili. 6/10. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem horší, takže jsem velmi mile překvapená. Potěšilo mě, že to bylo všechno docela uvěřitelné. Už jsem se bála, že to skončí stoprocentním happyendem, což se ale nestalo a to je u mě bodík navíc. Líbilo se mi, že každý tu byl svým originálním způsobem ujetý, protože, přiznejme si to, kdo z nás je úplně normální? Každý máme něco. Nebo aspoň doufám, že v tom nejsem sama. Joey King byla fantastická, asi se na ni začnu trošku zaměřovat. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem myslel, že se budu dívat na komedii s Owenem Wilsonem a Annou Faris, protože přesně tak ti dva na plakátu vypadají. No ale hned jak to začalo jsem se bál, je opravdu složité tomu nedát odpad a utéct. Největší kravina - syn co předstírá, že je teplý? Proč? Ono to má ale kupodivu hlubší myšlenku a když se film dostává do poslední čtvrtiny, tak se mi to nakonec začíná líbit a to nejen kvůli sexy mamce, krásné dceři a nejmladší dceři, která kvalitně napodobuje slavné filmové postavy. Nebýt pár hloupostí, co tam nepatří, je to celkem kvalitní komedie. Sice trošku přeháním, ale nechám tam za čtyři. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

V Rodinném víkendu nechybí tradiční autorská berlička, kdy postavy jsou téměř do jednoho ujetí magoři. Každý jiným způsobem, ale normálnost aby divák pohledal. A když jsou karty takto rozdány, to se pak film vyrábí snáze. Ne vždy se to podaří uhrát do koukatelného výsledku, ale zde ano. Zápletka je jednoduchá, ovšem s přimhouřenýma očima si podobnou dokážu představit i v reálu. Zasmějete se určitě a o to tu šlo především. 80 % Oblíbená část- Mickeyho řeč s maňáskem ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tahle trhlá komedie by kupodivu mohla mít celkem fajn poselství, jenomže se k němu snaží prokousat poněkud trapáckou cestou. (45%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film klasika. Nefungujúca rodina a vtipná snaha ich opäť spojiť. Čo je ale plus sú dve veci. Vedeli ste, že v USA sa dá závodne skákať cez švihadlo? Opäť mám o niečo viac rozšírené obzory. A tá druhá bola tá mladá Ruska ako hlavná hrdinka. Tá bola tak zlatá, tak pekná a tak prirodzená, žeby som s ňou rád videl aj iné filmy. 1 z 5 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Čas od času se stane, že v člověku bouchnou saze. To se prostě stává - a u každého je to individuální. Potom je člověk schopen udělat něco, co by od něj jeho nejbližší okolí nečekalo. V tomto ohledu byl film podobný např. filmu „Volný pád“ s Michaelem Douglasem. Dá se říct, že by se tento film (dle mého škatulkování) mohl zařadit k tzv. „zvláštním filmům“. Dále v pasáži, kde se v domě střídají návštěv, ale nikdo se už nedostane ven, je zde podobnost s filmem „Černý čtvrtek“. Takže musím říct, že mně se tento film poměrně líbil. Jednalo se o nadsázkovou černou komedii, jejíž happy end byl opravdu jen z říše snů. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Celkem ubíhající rodinná šílenost , ovšem s ne úplně hloupým nápadem a přesahem, který zas až tak šílený není. Rodina plná cvoků, sem tam i vtip, a nejvíc mě zaujala vynikající Joey King. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hloupý, nebo špatný film. Naopak je to zábavná, milá, vtipná komedie.. Rodina je celkem atypická (no možná v americe normální), ale Emily dojde trpělivost a snaží se dát rodinu zpátky dohromady. Spousta zajímavých a vtipných gagů - jen by mě zajímalo, co to je proboha za blbost, soutěž ve skákání přeš švihadlo?!...70% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie, která si hraje na hlubokou sondu do duše mladé přebornice ve skoku přes švihadlo :D Kvůli Kristin bych se podíval i na ten největší blábol. Tím jsem očekával, že tento film bude. Byl jsem příjemně překvapen. Začínalo to velice slibně, ale postupem času to začalo poměrně nudit a to kvůli tomu, že se u tohoto filmu, pokud tedy na něj koukáte v dabingu, absolutně nezasmějete. Naštěstí, jsou tu kvalitní herecké výkony, které to celé vcelku zachraňují. Mohu doporučit, ale nečekejte, že vás bude po tomto filmu bolet bránice ;-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez atmosféry! Dokázal bych si představit, kdyby toto téma natočil před pár lety Robin Williams, dej mu pán Bůh věčnou slávu, to by byla asi sranda. Ale tohle neni vtipný. Fakt ne. Spíš trapný. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu sa mi naozaj nechce písať veľa; hlavná hrdinka sympatická, avšak ide o dosť divný absurdný humor. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

o.k. toto asi ľudia nad 40 nepochopia, lebo vyrastali v dobe, kedy rodičia boli max. o 16:30 doma, ale tento film je dobrý a bohužiaľ, obávam sa, že podobná (nie tak groteskná ) situácia vládne v mnohých rodinách aj tu. na Bčko príliš dobré, na Ačko málo gagov, slabý dej...... ()

rala 

všechny recenze uživatele

Do extrémů vyhnané, nereálné až možná groteskní hlavní postavy vytvořily tak podivnou podívanou, až se to stalo i vcelku zajímavým. Do mnoha lokací se ve filmu nepodíváte a celkově na mě film působil velmi nízkorozpočtově. ()

Reklama

Reklama