Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé. Je udivující, že se najdou lidé, kteří se za peníze propůjčí k takovému ponížení. Smutná je rovněž škodolibá radost Martina Dejdara. Viděla jsem jen náhodně několik útržků a bylo mi stydno se na to koukat. Je to urážka lidské důstojnosti a primitivní zábava velké spousty nadšenců. Nerada to říkám, ale tento způsob humoru zdá se mi poněkud nešťastný. Diváci se smějí účinkujícím, ale sami by na jejich místě být nechtěli. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Koncept pořadu mne po náhodnám shlédnutí jednoho dílu velmi pobavil. Je opravdu velmi originální. Opravdu jsem se i zasmála, což u mne je u TV pořadu spíše výjimkou... Uvidíme časem. Krásné je to zapojení lidí, ale upřímně jsem spíše přesvědčena, že je to bohužel předem domluvené, jako tomu bylo u ne jedné TV-reality show, i když rádoby soutěžní... I tak zatím povedené a budu se těšit na vývoj. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že hodnotím na základě jediného dílu, ale předpokládám, že ostatní budou podobné. Tento styl zábavy se z mého pohledu pohybuje na velmi tenkém ledě, protože nesnáším, když někdo dělá z nic netušících lidí trpící blbce a ještě se tomu směje (dávná Šprťouchlata byla toho typickým příkladem). V tomhle případě jsou ale naštěstí úkoly společensky únosné a víceméně nedehonestující. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

voleman 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad se opravdu celkem povedl, a ve velmi chabé konkurenci ostatních zábavných pořadů v novém tisíciletí je možná i jeden z nejlepších. Je to většinou dost sranda, a vždy se na něj rád kouknu. I moderátoři jsou vcelku vtipní a nejsou trapní jak už to tak v českých zábavných pořadech bohužel začalo být zvykem. Vylomeniny konečně vnesli do českých televizí s dobrý nápad a zábavné provedení. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama