Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tohle je prostě jenom interiérová ptákovina, která postrádá humor všech předchozích francouzských dílů. No dobře, nepostrádá ho úplně, jenže těch zábavných scén je zde opravdu málo. Ani české akvizice to moc nezachraňují. Tady se nepovedl scénář, a tak je to ve finále prostě jen nuda se známými postavami. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání po tolika letech těšení. Stárnoucí hvězdy, takové neslané, nemastné, moc jsem se za celý film ani nenasmál.Také se to mělo natočit v době slávy Návštěvníků a ne po tolika letech, snad díky závěru bude i čtyřka, která by mohla být i vydařená vzhledem k tomu, kam se zase v cestování časem dostali. ()

Reklama

hefoo 

všechny recenze uživatele

Ach. Už len keď začujete na začiatku filmu "Ameno amenosto, dorime dorime" tak jednoducho každý fanúšik Návštevníkov musí dostať orgazmus. Strašne nostalgická záležitosť teda aspoň pre mňa kedže som na Návštevníkov vyrastal. V kine som sa cítil ako v siedmom nebi. Toľko radosti, nostalgie som už dlho v kine nezažil. Veľmi ma potešil (opäť) Jean Reno a Christian Clavier. Táto dvojka proste im stačí, že sú vedľa seba a o zábavu je zaručene postarané. Godfrua Udatný a Žakuj Fripuj Darebák sú späť! Hollywood by si mal zobrať príklad z toho ako má vyzerať komédia a prekvapivo sa to dá bez fekálneho humoru, holých bradaviek a nechutností. Chválim dabing čo sa týka zachovania toho správného slovníka z predchádzajúcich dielov. Okeeeeeeej???!!! AŤ ZHYNU, JESTLI USTOUPÍM! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jednička je geniální, zbytek nic moc a Revoluce je nejhorší díl série. Vadilo mi na tom několik věcí. Zaprvé to není vtipné, což bylo vlastně kurva to jediné, co jsem od toho chtěl. Zadruhé je to zase typická francouzská multikulti EU agitka (1789? wtf!). Zatřetí mě to moc nebavilo. Ale aspoň to docela uteklo. 50% ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tohle je zkrátka průser. Návštěvníci jsou moje srdcovka, zasměji se u jedničky i dvojky. Trojka byla sice tupý americký remake, ale některé recyklované vtipy tam i po čase fungovaly. Abych se u Návštěvníků 3 za celý film uchechtnul 3 - 4x je prostě málo. Celá ta rodina aristokratů byla zoufale zbytečná a nikam děj neposouvala. Sami hlavní dva protagonisté mají až překvapivě málo prostoru se předvést. Zklamání je, že tento film měl být natočen tak před deseti lety, kdy ještě většina postav z původních filmů žila. Zoufalé změny ve scénáři jsou patrné a některé vtipy už přestaly fungovat. Dvě hvězdičky dávám jen z nostalgie a za skvělou hudbu (která mimochodem vykrádá Zimmerovu skladbu "Jack Sparrow", ale to je jedno). I přesto doufám, že se Godefroy ještě jednou vrátí a konečně nalezne cestu domů. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama