Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na Janáka až příliš dospělé a nebýt soundtracku tak ho v tom snad ani nepoznám, ale to nic nemění na tom, že pořád umí a v rámci zatuchlého českého rybníčku jde o sázku na jistotu. Nikdy jsem neměl potřebu hanit jeho tvorbu, protože byla vždy jasně cílená na určitou generaci, u které taky uspěla a bylo tedy směšné sledovat utahaný fotry o rodin, když byli rozhořčeni nad jeho filmy pro teens, případně pro huliče, což je kategorie, do které částečně pasuje i tento kousek. Ale opakuji, ta dospělost tam je cítit a to jen dokazuje, že Janák není úplný střevo jako většina jeho konkurence. Ironií zůstává fakt, že z Janákových kinohitů mi přijde jasně nejslabší, ale mainstream ho nemá potřebu tolik hanit. Příště bych radil bez těch postsynchronů, Karle. Nebo to alespoň nenech dělat Trošku. To bude ten důvod, proč to máš všude rozhozený o dvě vteřiny ne? ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem omylem v autobuse do Anglie. Vůbec mi to nesedlo a připadalo mi to strašný. Hrozný scénář, který se má jako zalíbit teeenagerům, naprosto zbytečné figurky (jaký smysl tam měl Dolanský?) a dementní, nafouknuté scénky jako z grotesky (scéna v lomu), které mají být jakože vtipné a posouvat "děj" dopředu. Kdybych si měl vybrat, tak raději tři kinedryly a prospat celou cestu, než takový kraviny, který mě tak leda naserou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jak můžeš chodit s Ivanem, když chodíš se mnou?........ Opět mě mrzí, že v Českém filmu s Českými a Slovenskými herci není hudební doprovod v Češtině - to je strašná škoda. Ano hraje sice česká kapela, ale anglické texty - proč, pane Chyško! Jinak dobrá herecká cháska v čele s Miroslavem Donutilem, sranda a vtip nejsou tak přiblblé, jak by se mohlo na první pohled zdát. CITÁT - Na moje pravidla nemá šanci....... Dobré a vyvážené dialogy a jak jsem již řekl, je to sranda, ale žádný Jurský park z toho nebude. Ten se rozpadl dřív, než jsem čekal. Příběh má jednu obrovskou chybu já to prostě Markovi (Matouš Ruml) nevěřím. On to strašně přehrává až dělá ze sebe idiota, ale při tom je to úplně jinak. Ten kdo není na Malaisii připravenej, bude dost překvapenej. CITÁT - SANDOKAN: Ahoj Tygře........... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Obecně je téma, postavené na speciálních radách a instrukcích otce synovi, jak na ženské, debilní. Na něj se nabalují všemožné umělé situace, které jsou překvapivě snesitelné, ale pochopitelně se mezi nimi najdou i ty vyloženě otravné a trapné (schovávání trávy, boj o šátek, trable s dortem, zachraňování z vody pomocí auta). Cpaní divákům obraz nesmělého hňupa mě vždycky solidně vytáčelo, pasivní hrdiny prostě vyloženě nesnáším. Jeho krásný objekt sice zní luxusně slovensky i francouzsky, ale kvůli její „rozhodnosti“ a nezdravému úsudku bych si o ní kolo neopřel. Výsledek odbíhá od reality v každé třetí scéně, jednorozměrné postavy nedýchají, ale jen se pitvoří, světácký Donutil je pouze dobrý a režisér Janák, z jehož Ro(c)ku podvraťáků jsem chtěl kdysi odejít z kina, svůj nijak závratný stín nepřekročil. Sic jde o jeho nejdospělejší kousek, technicky opět velmi dobře zvládnutý, ale s láskou a hledáním to nemá nic společného. Solidní dvě hvězdy.. tři ale prostě nedám!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Hlavní aktéři jedou v říjnu pozorovat k lomu Perseidy, ty se ale na noční obloze objevují začátkem srpna. Ten den navíc pršelo a bylo zataženo, takže by vůbec neviděli oblohu. (rakovnik)
  • Ústřední píseň„ One Player Game“ složili Miroslav Chyška a Dan Bárta, zpívá Albert Černý. „Snad nikdy jsem ještě nepsal pro jiného zpěváka,“ říká Bárta. Uvážil prý, že by neměl zpívat za chlapce, jemuž by mohl být tatínkem. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)

Reklama

Reklama