Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (511)

trici 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Takové zklamání jsem nečekal. Čekal jsem pohodovou fantasy s Dieselem, plnou digitálních triků, že mi bude brada padat a kosících hlášek, že se popukám. Místo toho jsem koukal na velmi podprůměrnou fantasy se scénářem na úrovni dětského slabikáře. Kdyby alespoň "Diesel mele maso", ale místo toho jsem dostal "nudou koušu mísu". První polovina filmu ušla a možná i trochu bavila, ale zbytek byl na hranici koukatelnosti. Vyždímal jsem dvě hvězdy jen proto, že jsem fanoušek Riddicka. 49%. ()

bycer 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková kopie Bladea, jen místo upírů jsou čarodějnice. No přijít to o 15 let dříve, bylo by to supr, takhle je to celkem okoukané. Jinak koukatelné vysokorozpočtové béčko, bavil jsem se a o to tu jde ()

tommy.posser 

všechny recenze uživatele

Zdaleka to nebylo tak špatné, jak bych podle hodnocení očekával. Nečekal jsem zázraky a taky to žádný zázrak nebyl, ale docela dobře se na to koukalo. ()

chrisofwar 

všechny recenze uživatele

Chápu, že většina lidí nebude tento film mít přímo v lásce... Ano děj je trochu předvídatelný a možná i trochu plitký. Nicméně pokud máte rádi fantasy, které zasahuje do součastnosti (viz. Percy Jackson) a k tomu jeste Vina Diesela tak, si posledního lovce čarodejnic oblíbíte. Krásné kostými, dobrá akce i výkon většiny herců, k tomu to Vin hraje fakt opravdu dobře. Další film kde je prostě "hustej borec" jakým má být. /75%/ ()

Edge_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální blbost se špičkovým vizuálem. Nejlepší z celé této hrůzy je hláška: "Zkus toto udělat s iPadem." Snad Vin Diesel nepůjde cestou Nicolase Cage, kterého mi v po celu dobu v této hloupé roli připomínal. ()

matko2351 

všechny recenze uživatele

90 milionov a to zaco? Nesympaticky hlavny hrdina, ktory poriadne neukazal nic, len na konci ze vie pouzivat mec, aj to sa na mna nechyta :-) Malo specialnych trikov a celkovo nezaujimave, ak niekto tento film porovnava zo siedmym synom,je blazon( film mozno nebol pan prstenov, ale urcite aspon po specialnej stranke to bolo super) . Jedna hviezdička aj to za ryšavku z Game of thrones :-) ()

VenomSK 

všechny recenze uživatele

Šedivý priemer, "filmy" akých sa dnes natočí kopa, porovnateľné so Siedmym synom...viac menej nuda, žiadne inovácie či nápady, dnes pozriete a zajtra zabudnete, čo ste pozerali. Čakal som viac ale to je už dnes viac menej zvykom, resp. zlozvykom. ()

xChorosh 

všechny recenze uživatele

Jednoduché shrnutí pro ty, kteří film neviděli : Bilý Wesley Snipes jakožto Blade, loví nepřátele lidstva - v tomhle případě čarodějnice. Stejně jako v Bladeovi (spoiler), zachraňuje svého kolegu/přítele, pomůže mu kočka " z těch druhých", do které se později zamiluje a jeden z jeho pomocníku ho zdradí. Úplně okopírované přes kopírák, zabalené do příjemných efektů. Sečteno, podtrženo - děkuji, viděl jsem , jdu si pustit Bladea :-) ()

Gridd 

všechny recenze uživatele

Taková hezká pohádka bez jakéhokoliv překvapení. Vlastně jsem se kouknul jenom kvůli Vin Dieselovi. A vím, že se na to jen tak nekouknu-asi už nikdy. Nenáročná fantasy s hezkými efekty. Předpokládám, že někdo zkusí vymyslet i druhé pokračování. Ale to je zbytečné. ()

aznaho 

všechny recenze uživatele

Zahozená šance na dobrej biják. Scénář uplně marnej. Diesel marnej. Jednu hvězdu dávám za lokaci v NY a úvodní scénu v letadle. Done ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o príjemnú rozprávku venovanú skôr deťom. Veľmi jednoduchý scenár, meno režiséra pre mňa neznáme. Dej pôsobil na mňa lacným dojmom. Akcií, bitiek, napínavých momentov či prekvapení je k videniu minimum. Vizuálne efekty prekvapivo až také zlé neboli a hudba od Steva Jablonskeho bola veľmi slušná. Celkový dojem - 35% Čarodejov učeň s Nicolasom Cageom bol kvalitnejší. ()

serbero 

všechny recenze uživatele

naprostá hovadina, nemá to ani hlavu ani pätu, bez neakej myšlienky a deja aj tie efekty a animácie sú ako z priemernej počitačovej hry. Veľké mínus pre Vina Diesla, že sa pustil do tohto projektu. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

velká škoda.. film měl velký potenciál, ale vyklubalo se z toho jen další béčkové fantasy dílko, na které za chvíli nikdo nevzpomene.. je to škoda. vizuál není vše a toto je další z řady mnoha filmů, které na to doplatily. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá story,která neurazí.Klasický Diesel v téměř své typické roli.Film kazí nesmyslné rádoby zvraty,které jsou úplně mimo.Základní zápletka je sice nosná,ale nakonec spíš směšná. ()

klejtopajda 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že to není žádný odpad, jak jsem se zde mohla dočíst. Bylo zde plno nečekaných odklonění od děje, takže jsem byla překvapena. Herecké výkony se mi také líbily a Vin Diesel s Rose Leslie tvoří dokonalou dvojku :) ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když vidíte Michaela Cainea, kterak se upsal filmu silně pod jeho hereckou úroveň. Až moc bylo vidět, jak zde nepatří. Film TheLastWitchHunter je spleť magických sraček. Postrádá příběh, postrádá postavy. V prvních pěti minutách víte, co bude v posledních pěti minutách. Takze ja říkám NE. A proč jedna hvězda? Jablonskeho hudba!! K filmu nezapadá, ale nic to nemění na tom, ze neni skvělá. ()

pRaY_882 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel ako nesmrteľný lovec čarodejnic? Si robíte srandu že? Tento film bol veľkým sklamaním pre mňa. Nakoľko mám rád Sapkowského zaklínača, a toto mi prišlo tomu dosť podobné, tak som bol sklamaný.POZOR SPOILER: "Samozrejme tam musel byť nejaký háčik jeho nesmrteľnosti a vedel som že niečo s tým bude mať spoločné aj rád pre ktorý pracuje. Aj to že bol zradený ma tiež nijak neprekvapilo. To čo tento film zachraňuje sú filmové efekty a to ako mali vymyslené väzenie pre čarodejnice. Inak som bol sklamaný. Za mňa 3/10 ()

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama