Reklama

Reklama

Recenze (10)

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Tato epizoda unikla ještě před vydáním a mohu říci, že to tvůrci zase velmi dobře nastartovali. Je to pojaté jako začátek druhé knihy dějství na jiné planetě. Zatím to vypadá velmi dobře a je oficiálně potvrzena i sedmá série, tak se nechám překvapit zda ti aktuálně nasazené tempo seriál udrží. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále páté sezóny umožnilo celému seriálu úplný restart, tvůrci tak měli možnost začít znovu a jinak, nepřekvapilo mě, že této možnosti nevyužili a pokračovali ve vyjetých kolejích. Naštěstí pro mě zůstaly i scény, které mi zvládnou procvičit bránici a které scénárista jistě myslel smrtelně vážně. Moc se mi líbilo testování atmosféry nové planety celým týmem za použití metody pokus- omyl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak proběhl první díl druhé kapitoly? Vlastně dost podobně jako první díl první kapitoly. Jenom už znáte vztahy mezi postavama a situaci. Jinak schéma stejné. Přesto to není vykrádání a já jsem v šoku, že na tohle už začínám koukat šestým rokem, a stále mě The 100 baví. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo! Start nové série splnil aspoň ta nejmenší očekávání. Bylo dopředu jasné, že s novou planetou nebude něco v pořádku a drama se rozdělí opět mezi život „na zemi“ a vesmírnou archu, ale působí to stále svěže a zábavně. ()

sb0 

všechny recenze uživatele

Konečne. Super začiatok novej epizódy. Všetko začína od začiatku a som zvedavý ako to dopadne. ()

Reklama

Reklama