Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Způsobit hromadnou otravu je tak snadné. Kdo vyhrožuje velké firmě? Mandle v obálce, kterou dostalo ředitelství velkých čokoládoven, znamená ohrožení pro celé město. Kdo stál za jedním z velkých vyděračských případů uplynulých let? (Česká televize)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

pavol.g

Zločin je zločin, ať byl vykonán pod zástěrkou jakéhokoliv dobrého úmyslu (a to i zajištění rodiny). Že byl v tíživé situaci ho neomlouvá.

 

PS: Jestli se Vám nezamlouvá současná (dle Vašich slov) "kapitalistická společnost" ve které v součastnosti žijeme, můžete si zajet na Kubu nebo do Indie, tam Vás rádi uvítají a budete mít všichni stejně (tedy jinými slovy, nic) :) Buďte rád za společnost, kterou tady v Čechách máme. Jsou země, kde jsou na tom podstatně hůř (jak jednou řekl jeden Američan: "Amerika je země svobody, ale opravdovou svobodu jsem poznal až u vás, v České republice...").

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

a k tomuto všemu přispíva tahle tzv. kapitalistická společnost! Aby rodinu s malým dítětem nevystěhovali na ulici, tak manžel byl donucen k takovému kroku a ještě má být za tohle trestán???? Chce se mi z týhle společnosti blejt! HNUS!

 

JInak herecké výkony bravúrní, a geniálně je všechny převezl major Plíšek (skvělý Boleslav Polívka).

na příspěvěk reagoval Rayen1

Reklama

Reklama