foto

Jan Vlasák

  • nar. 30.3.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2017 Bába z ledu
Po strništi bos
2014 Tři bratři
2012 Ve stínu
Čtyři slunce
2011 Vendeta
2010 Kuky se vrací
2009 Oko ve zdi
Sněžná noc (TV film)
2008 Tobruk
2007 O život
Vratné lahve
2006 Grandhotel
2003 Mazaný Filip
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
Tmavomodrý svět
1998 Hvězda života (TV film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
další epizody (12)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
Cesty domů (TV seriál)
Rudolf (S04E80)
Nemusíš to dělat (S04E79)
Operace nutná (S04E78)
další epizody (48)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
Klíčový důkaz (S01E04)
Doživotní chyba (S01E03)
další epizody (4)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)
Cesty domů (TV seriál)
Vrátíš se domů? (S04E32)
Co s námi bude? (S04E31)
Teď už jsi jinej (S04E30)
další epizody (76)
2013 Cesty domů (TV seriál)
Překvapení (S03E36)
Odposlech (S03E35)
Oběť (S03E34)
další epizody (75)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
Obchoďák (TV seriál)
Báječné narozeniny (E32)
Nic se ti nevyrovná (E31)
Doktor v domě (E30)
další epizody (32)
Cesty domů (TV seriál)
To nejlepší teprve přijde (S02E66)
Přijde? (S02E65)
Nad hladinou (S02E64)
další epizody (66)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Na život a na smrt (S01E94)
Rozhodnutí (S01E93)
Bez servítek (S01E92)
další epizody (94)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Cesta ke slávě (S01E03)
Děti na prodej (S01E02)
Návrat (S01E01)
Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace