foto

Jan Vlasák

  • nar. 30.3.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2017 Bába z ledu
Po strništi bos
2014 Tři bratři
2012 Čtyři slunce
Ve stínu
2011 Vendeta
2010 Kuky se vrací
2009 Oko ve zdi
Sněžná noc (TV film)
2008 Tobruk
2007 O život
Vratné lahve
2006 Grandhotel
2003 Mazaný Filip
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
Tmavomodrý svět
1998 Hvězda života (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
další epizody (12)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (E11)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
Obchoďák (TV seriál)
Báječné narozeniny (E32)
Nic se ti nevyrovná (E31)
Doktor v domě (E30)
další epizody (32)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
Redakce (TV seriál)
Cesta ke slávě (S01E03)
Děti na prodej (S01E02)
Návrat (S01E01)

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace