Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Aiden Hoynes je dokonalá štika v dravých vodách britské politiky. Bezskurpulozní hráč v rouše beránčím, který se v touze po moci rozhodne vsadit vše na jednu kartu a prohraje. Hlavně proto, že ho podrazí nejlepší přítel, který sám baží po větším vlivu a rozhodl se odklidit z cesty všechny nebezpečné protivníky. Hoynes samozřejmě zuří, ale pak jeho žena, také politička, dostane nabídku na ministerský post ve vládě a Aiden v tom vidí příležitost k pomstě. Jenže vše se nakonec neodvíjí tak docela podle jeho představ. (kareen)

(více)

Diskuze

Jinka

Jinka (hodnocení, recenze)

emma53

Taky mi k sobě moc jako pár neseděli, ale nevadí nevadí..viděla jsem poslední a bylo to, skvělé :D ha! Akorát teda, žijí odloučeně..

na příspěvěk reagoval eldina

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

No právě, že mně k sobě nepasujou, ona je sice jen o čtyři roky starší, ale vypadá skoro na víc. Možná proto ho namaskovali, aby on vypadal vedle ní trochu starší, nevím. Ale asi to má svůj význam, proč vybrali zrovna Emily, tak ještě uvidím :-)

na příspěvěk reagoval Jinka

kareen

kareen (hodnocení, recenze)

emma53

Já mám Emily Watson ráda, takže u ně dobrý. Ale je pravda, že ve dvojici s Davidem je to celkem nezvyk:-)

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

kareen

Taky mám za sebou první díl a jsou tři, tak to bude v pohodě, zatím jsem spokojená, jen bych do role manželky obsadila jinou herečku, tahle mi k němu moc nesedne, ale to jen můj subjektivní pocit:-)

na příspěvěk reagoval kareen

kareen

kareen (hodnocení, recenze)

Tak po prvním dílu jsem zatím moc spokojená. Dobře zahrané, dostatečně zajímavé a navíc s výbornou hudbou. Doufám, že to tak půjde dál. Akorát moc nechápu to nízké hodnocení na imdb, ale politická dramata asi moc netáhnou.

na příspěvěk reagoval emma53

Reklama

Reklama