Reklama

Reklama

Pinocchio

  • USA Pinocchio
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pinocchio studia Walt Disney je krásnou pohádkou o tom, že sny se mohou stát skutečností, pokud si to opravdu přejeme. Nyní vychází Pinocchio ve Speciální edici - s dokonale vyčištěným obrazem a zvukem tak, jak jste ho ještě nikdy nemohli vidět! Nemá asi cenu připomínat, že hlavním hrdinou je malá dřevěná loutka, která si ze srdce přeje stát se opravdovým chlapcem. Není to ale zdaleka tak jednoduché, jak si myslí. Připomíná mu to na každém kroku i cvrček Jémine, jeho nerozlučný společník. A kdykoli Pinocchio zalže, začne mu růst nos - vždy o kousek víc a víc.

Příběh o Pinocchiovi okouzlil celé generace dětí dokonalou klasickou animací i hudbou, za kterou byl dokonce oceněn prestižním Oscarem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka hodnotenia, tak podobne ako u Snehulienky a Dumba tak na 60,70 %, takže tentokrát zaokrúhlim vyšššie. Pozitívum je menej pesničiek ako pri Snehulienke a niekoľko dospelejších scén, napr. fajčenie cigáry. Príbeh je o niečo hutnejší, záverečná časť vo velrybe zvýšila moje hodnotenie na ****. Na druhej strane je tu menej vtipných momentov, skôr úsmevných. Mojim budúcim deťom tento film raz určite pustím. Namiesto návštevy najnovšieho 3D animáku. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Pinocchio mozna prinesl do animovaneho sveta novou techniku malovani na sklo v nekolika oddelenych vrstvach, ktere ruznym posuvem vytvarely "realnou" perspektivu, ve vsech smerech ale jako druhy celovecerak zaostava za Snehurkou. Primitivne zjednoduseny pribeh, prumerna animace (jen v porovnani prave se Snehurkou, samozrejme) bez spetky atmosfery, otravne a trapne charaktery... atd atd. Je toho hodne, co ulhaneho drevaka srazi dnesnim pohledem az k neskodne detinske zabave. V mnohem neoddiskutovatelna revoluce, ale pribeh prosel obrizkou k posrani. ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Opět velmi kvalitně zpracovaná pohádka, která má ale několik much, díky kterým se nezařadila mezi mé oblíbené. Jednak motiv hlavní postavy není nikterak uchvacující a nepřináší žádné velké boom, jako je tomu u pohádek s princeznami, netvory a dalšími z řad klasických pohádkových bytostí. Za druhé film postrádá silné vedlejší role, jedinou která vám zůstane v paměti je cvrček, což je na disneyho poměry dost málo. Za třetí děj, v mých očích rozkouskovaný na epizody, je místy dost nudný a nepřináší nic, čím by diváka zaujal. I přes tyto neduhy se jedná o pohádku s dobrými dialogy, krásnou hudbou a animací a tím pádem stojí za shlédnutí. 65% ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Další klasická disneyovka. Narozdíl od Sněhurky či Bambiho se zde však podstatně více mluví, celý snímek je prošpikován spoustou povedených vtipů a samozřejmě má i docela silný výchovný podtext. Každá postavička tohoto filmu má svůj charakter, takže kromě roztomilosti se divák setká i s násilím, smutkem či radostí. Prostě ideální filmek pro relaxaci ve dvou...či ve třech. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Je to az neuveritelne...animovany film z roku 1940!!! Dnes som si ho pozrela so svojim 4rocnym syncekom a obidvom sa nam Pinocchio pacil, akoby nie? Je to jednoducho Disney klasika. Pribeh som samozrejme poznala od detstva, ale myslim si, ze film som videla az teraz prvykrat. Je super, ze ho upravili, cakala som zrnity obraz a nekvalitny zvuk, takze ma to milo prekvapilo. Viac ma bavila prva polovica, bolo to uplne skvele, najma ten zaciatok, ale potom uz ma to az tak nebavilo, hlavne Pleasure Island a tie casti s velrybou ako aj samotne hladanie velryby uz vobec nie, ale nevadi. Velmi pekna rozpravocka kazdopadne. Pekna a kvalitna animacia a hudba, poucny pribeh, vtipne momentky. 75%. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (25)

  • Jako vodítko pro animátory byly postaveny pracovní modely všech Geppettových kukačkových hodin. (LUKICKK)
  • Píseň „When You Wish Upon a Star“ se stala oficiální písní společnosti Disney. (LUKICKK)

Související novinky

Roberto Benigni bude Geppetto

Roberto Benigni bude Geppetto

29.10.2018

Oscarový herec a režisér Roberto Benigni (Asterix a Obelix, Život je krásný) si zahraje Geppetta v nové verzi Pinocchia od italského režiséra Mattea Garroneho (Dogman). Benigni má už s kultovní… (více)

Reklama

Reklama