Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všehoschopní venkovští balíci a neschopní mafiánští synci se utkají o tašku s půlkou melounu. První tým má výhodu domácího prostředí a odhodlání, druhému chybí zkušenosti, ale má za zády silného sponzora. Vítězem bude ten, kdo nasbírá méně olova a zavčas ukončí kariéru.. Krimi ani ne moc komedie s motivy ctižádosti a kamarádšoftu, co se nečekanou popravou na dvorku podivně přehoupne do existenciální vybíjené. Co si budeme namlouvat, její atraktivitu zachraňuje herecké obsazení. Oblíbenec Barry Pepper (pro mě nepochopitelně čekající na nějakou zásadnější roli), pokřivený šerif Tom Noonan, držící se motta, že s poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivě tam budeš rychleji, senilní kmotr Hopper či jeho ukřivděná pravá ruka Malkovich. A komu by to nestačilo, má tu ještě tlustého jidiš Plekance, co pro ránu ani dávku nikotinu nikdy nejde daleko.. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s jistými pochybnostmi, ale nakonec jsem byl celkem mile překvapen - je to slušná akční gangsterka, která udrží a zbytečně nepřehání. Je jasné, že jejím cílem nejsou vysoké pozice, ale pobaví diváka a to stačí. Určitě nejůlepší částí je John Malkovich, ale i Vin Diesel celkem padl do své role. Pohodová, mírně nadprůměrná zábava pro všechny... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

O mladých gangsteroch bolo už veľa filmov. No konečne niekto vtiahol podobné prostredie do súčasnosti a nie do prvj polovice minulého storočia. Musím sa priznať, že tento pohodový filmík, od ktorého som navyše nečakal vôbec nič, ma ozaj zaujal. Aj obsadením, no najmä svojou osobitosťou. Z típkov opäť vyčnieval Diesel. 80%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Akčný/komédia/krimi/thriller. Na komédiu málo vtipné, na akčný film málo akčné, na thriller málo napínavé. Ale inak fajn. Seth Green síce sklamal a Pepper je len priemer ale vIn Diesel boduje a a starcom Malkovičovi a Hopperovi sa tiež film podaril. Celkovo to vidím tak na 65% a obstojnú zábavu. Ale mohlo to byť lepšie. O dosť lepšie. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela dobře se na to kouká, je to taková pohádka o mafiánskejch syncích, kteří něco poserou, a snažej se to napravit. Starý páprdové jim jakože jdou vokázat jak se to má správně dělat, trošku konflikt, pak konflikt s tím a tímhle, do toho je v tom boží Vin, kterej je fakt neodolatelnej, pár dobrejch hlášek, a nakonec se všici navzájem vystřílej. Dobrý. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama