Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (138)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,GRATULUJEME! Z DLOUHÉHO SEZNAMU KANDIDÁTŮ V NOUZI, JSTE BYL DO SOUTĚŽE O FANTASTICKOU VÝHRU VYBRÁN PRÁVĚ VY!“… /// Jak to bylo tenkrát, si piču pamatuju. Vzpomínám si jen, že hra to byla zajímavá, ale za srdce mě nechytla. Takže se ani nedivím, že si ti Amíci řekli, že se na ty žlutý sračky nedá čumět, a že si jako radši natočej svoje. Budiž. 36 hodin, 13 úkolů a obrovský bohatství je doma. Motiv není špatnej (jasně, nebyl špatnej ani u těch žluťáků… vlastně … no to je jedno…) - aspoň pro nás hravý. Jako – nenudí to. Ale frajerskejch úkolů moc nenajdete. Taky sere Elliot svým labilním chováním, který ční nad vočekávanou gradací. Krvavej závěr nakonec trochu krve do žil vleje, ale i já musím uznat, že film stojí (padá) s tou ,,žlutou“ myšlenkou. Takže vy hravější – běžte si hrát do Thajska! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nesnáším originály! 2.) Píšu esej o tom, jak se vobyčejnej člověk monstrem stal. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen slabá kopie thajského originálu "13 game sayawng", jsem zklamaná, i když je pravda, že se tento výsledek dal čekat. Ron Perlman však ani tentokrát nezklamal. :) Ovšem gore scény nestály oproti originálu za moc a tak je 2/5. Takhle většinou dopadají předělávky thajských, korejských, japonských filmů Američany. :( Tragédie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož se nám záhadná thajská hra sestávající z 13 čím dál zvrácenějších úkolů přesunula do Ameriky. Zběsilé řádění zůstalo, ale (nejen) ten prapodivný konec z originálu byl eliminován - respektive nic nevysvětloval a neodhalil, přestože se v průběhu v pozadí trošičku zapátralo (čili víme, že podstata a historie byly úplně jiné). Ve výsledku vůbec nešlo o zatraceníhodný remake / variaci. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama