foto

Richard Burgi

  • nar. 30.7.1958 (59 let)
    Montclair, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Richard Burgi se narodil v New Jersey roku 1958. Své mládí a studium plně věnoval sportu a o svět filmu a televize se moc nezajímal. Změna nastala, když se kvůli finančním potížím účastnil konkurzu na roli v seriálu ANOTHER WORLD, kterou získal. Následně začíná hostovat v seriálech TAK JDE ČAS, MATLOCK nebo AS THE WORLD TURNS. První velkou roli dostává až v seriálu STÍNY NAD WAIKIKI, kde si zahrál detektiva Macka Wolfa. Velkou popularitu mu přinesla až hlavní role v akčním seriálu OCHRÁNCE, který se vysílal i u nás. Po mizerných rolích ve filmech HVĚZDNÁ PĚCHOTA 2 a NÁVNADA se na čas stáhl do ústraní.

Vrátil se ale díky seriálům 24 HODIN a ZOUFALÉ MANŽELKY. Následně si zahrál i ve filmech CELLULAR, ZNÁ JI JAKO SVÝ BOTY a FINTY DICKA A JANE. S manželkou Lori Kahn žijí v Los Angeles a mají dva syny Jacka a Samuela.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2015 No Letting Go
Trpělivý vrah
2014 Fatal Instinct
Křišťálová lebka (TV film)
Popelka naruby (TV film)
2013 Reaver
The Green Inferno
2012 Supertornádo (TV film)
2011 Committed (TV film)
Obří sopka (TV film)
2010 Shanghai Blue
2009 Pátek třináctého
2008 Vánoční chaloupka
2007 Hostel II
In God's Country (TV film)
2006 Shanghai Red
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
Šoféři
Zná ji jako svý boty
2004 Cellular
Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
Legenda o Lilith (TV film)
Návnada
Nelítostná volba
2003 Trash (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
1998 Vzala jsem si monstrum (TV film)
1996 Ochránce (TV film)
1995 Odplata
Payback
1993 Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1989 Chameleons (TV film)

TV seriály

2013 Kirstie (TV seriál)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zákon a nepořádek (S10E18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Chuck a zoom (S05E01)
další epizody (4)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravý patriot (S07E23)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (13)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
My jsme šťastní, vy jste šťastní (S05E02)
Vítejte u nás (S04E14)
2007 Big Shots (TV seriál)
Call, The (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti a Art (S03E08)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
další epizody (13)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odvrácená strana (S02E07)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Z tebe by se jeden zbláznil (S02E02)
další epizody (5)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Hezký obrázek (S01E03)
Pilot (S01E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Poslední zpráva (E12)
2002 24 hodin (TV seriál)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (S01E14)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (S01E13)
11:00 a.m.-12:00 p.m. (S01E12)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
1999 Akce (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside the Federation

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace