Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Originál je lepší, ale tohle není vůbec špatný a to hlavně díky tomu, že to není přesná kopie. Je z toho cítit jednak thajský originál, jednak také tato kniha. I když je hlavní myšlenka stejná, tak je stále chytlavá a člověka dokáže zaujmout. Tvůrci si sem navíc přidali nějaké svoje vlastní, vcelku povedené, nápady, za což chválím. Napětí slušné, dějové obstojné - pěkné tři hvězdy. 65% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Thajský originál jsem neviděl, ale musím se přiznat, že se mi film zalíbil minimálně kvůli originálnímu námětu. A vůbec bych se nedivil, kdyby se pár boháčů tímto způsobem opravdu bavilo. Je přeci celá řada činů, pro které pachatelé odůvodnění nesdělili. Jakmile se sníme rozjede, pozbývá hluchých momentů a má spád. Je opravdu napínavý a svým pojetím otevře prostor pro naprosto jasnou otázku: Co je člověk ještě ochoten udělat pro peníze? Kam až zajít? Mimochodem, tvůrci si dovolili i pár překvapivých momentů, takže jsem se opravdu nenudil, byť je třeba se s mířit s tím, že nelze čekat hvězdné obsazení. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Horor nebo thriller ani náhodou, pro diváka spíš ten ve filmu zmíněný snuff, a to pohříchu zábavný. Nadmíru se povedlo obsazení hlavní postavy, který typově přesně vystihuje ušlápnutého slušňáčka a zároveň se mu dá bez nejmenšího problému věřit jeho proměna. Určitě bych se sice nezlobil za větší roli Perlmanova policisty, prostřednictvím kterého by klidně mohlo jít dál i odkrývání pozadí této originální reality show, místo toho aby zůstalo u samoúčelných a ve výsledku i dost nesmyslných náznaků okultismu, ale přesto jsem s výsledkem nečekaně spokojený. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama