Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (347)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že sentimentální rodinné drama je vcelku inovativní přístup k žánru zombie filmů, to by film ovšem nesměl režírovat uspávač hadů, co si myslí, že je příští Terrence Malick, a hlavní roli by nesměl hrát Arnold Schwarzenegger. A taky mě štvou ty dnes všudypřítomné modré a oranžové filtry. Film by působil mnohem opravdověji v přirozených barvách, bohužel spousta dnešních filmů vypadá spíš jako Limonádový Joe. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Maggie co ten prst? Na co mi bude prst, když mi odpadne ruka??? Wow! Tak tahle poctivá nálož deprese a beznaděje mě fakt dostala. To jsem nečekal. Arnold překvapuje a na stará kolena z něj snad bude ještě herec. Fakt bych nechtěl bejt v jeho situaci, kdy ví, že jeho drahá dcéra musí jít a nic se s tím nedá dělat. Musím se přiznat, že ta atmosféra mě fakt pohltila. Arnie podává suverénně nejlepší herecký výkon svojí kariéry, pravda moc nemluví, ani se nesnaží předstírat nějaký extra emoce, ale je přirozenej, na nic si nehraje a to se cenní. Nejslavnější akční důchodce nám zraje jak víno a dokazuje, že se nakonec neztratí ani v úloze kdy zrovna nedrží rotačák v ruce a nepronáší : Já se vrátím! Stopáž filmu je tak akorát přiměřená a k úplný spokojenosti mi chybí jenom pár sundaných zombíků navíc (Arnie sejme tři plus jednu lišku) ale i tak se pro mě po nulových očekáváních jedná o prozatimní překvapení roku takže za mě určitě lepší 4* a třeba mě za to sežerte! 85% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niet pre rodiča väčšej tragédie, ako prežiť život vlastného dieťaťa. Podobný osud postretol aj starostlivého otca rodiny, Wadea, ktorého jediná, milovaná dcéra Maggie, podľahla nákaze neznámeho vírusu, meniaceho ľudí v zombie. Stratiť dieťa v jednom okamihu je však v niektorých prípadoch "omnoho jednoduchšie" ako sledovať jeho postupnú, pomalú premenu. Maggie už čoskoro stratí všetky svoje ľudské zmysli. Nepotrvá dlho, a ovládne ju jediný pud - jesť ľudské mäso. Dobrý námet, ktorý skĺbi slušnú drámu s hororovými prvkami, nemusí vždy dopadnúť vyslovene zle. Rovnakým príkladom sebe podobným je aj "Maggie". Je zaujímavé sledovať, ako sa celé okolie, spoločne s členmi rodiny vysporiadava s očakávanou "stratou". Keby sa vo filme objaví viac gore scén, pričom by sa tvorca nevenoval iba samotnej problematike príbehu, mohla to byť pecka! Tento snímok určite nesadne každému. Hororových pasáží je pomenej, respektíve skoro žiadne. Kto očakáva krvavé jatka, klope na nesprávne dvere. "Maggie" je v prvom rade drámou, a tak treba tento snímok aj vnímať - 65%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistá depresívna, melancholická a smutná pocitovka, ktorá s hororom súvisí len okrajovo, ale čakal som to. U mňa fajn, lebo účel to splnilo - po skončení filmu som bol smutný. Nie je to síce to, čo v hororoch vyhľadávam, pretože pomalé tempo mi síce nevadí, ale radšej by som bol, keby bola tá celková pochmúrna nálada aspoň občas osviežená nejakými akčnejšími pasážami (napríklad nájazdmi zombíkov), no veľa sa tam toho nenašlo. Čistá rodinná dráma. Ale ako dráma to funguje. S postavami sa súcitiť dá, je to pekne nakrútené a hudba už asi pôsobivejšia byť nemohla. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Arnie na stará kolena leze do projektů, kde by dříve připomínal hypermarket v historickém jádru města. Dny akčního hrdiny sice ještě nejsou sečteny a ve svém žánru jistě nabídne ještě spoustu doutníků a hlášek skrze něj cezených. Nenápadnou Maggie si však směle může zarámovat a pověsit na dosud téměř prázdnou zeď nejlepších hereckých výkonů své bohaté, leč jednostranně zaměřené, kariéry. Vlídný scénář mu nabízí jen několik vět, zamyšlených pohledů, střízlivých slz a jen jeden delší monolog a vše zvládl téměř na jedničku. Terminátor plakal a já mu to věřil, fíha. Osobní a depresivní příběh jednoho zlomeného otce, který se odehrává ve světě, kde všem opět svítá naděje, kromě něj a jeho blízkých... Předvídatelné a ve své podstatě příliš jednoduché, nikoliv však patetické. Po pravdě nebýt Johna Matrixe v netradiční a zvládnuté roli, na čtyři hvězdy by to nebylo. Takhle ale bez zaváhání. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) má celou dobu ve filmu brokovnici, kterou doma odkládá na krbu. Když ale přijde scéna s liškou, kdy jde Maggie (Abigail Breslin) do domu pro brokovnici a vyjde za liškou do lesa, má místo brokovnice úplně jinou zbraň. (Jardinnn)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama