Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (87)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vcelku som sa na to tešil. Whannella mám ako scénaristu a herca pomerne rád. Hlavne za jeho zárezy vo Wanovej tvorbe. Cooties majú výbornú prvú polovicu. Naozaj že výbornú. Akonáhle sa dostávame do akčnejšej časti v škole je to ešte zvládnuteľné aj keď na zombie komédiu je tam málo komédie a tie nechutnosti sú tiež skôr typické ako zaujímavé. Potom sa ale dostávame von z areálu školy a odvtedy to stráca šťavu, ale aj smerovanie. Koniec je useknutý len preto aby sa nepovedalo. Nič sa nestane, nikto poriadne nezomrie a strašne sa to drží šablóny všetci prežijú( aj keď v tomto prípade by sa hodila iná šablóna). Wood je super, Pill je roztomilá ale najlepšou postavou je Whannell v úlohe spomaleného, alebo inteligentného podivína. Stráviteľná jednohubka na zabitie večera. Malo to ale omnoho väčší potenciál. Zasrané Chicken Nuggets!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počúvaj, ten príbeh je evidentne dobrý, ale je zároveň aj príliš dlhý, tak nám ho dopovieš niekedy inokedy, dobre?“ Nemám rád hororové komédie, ale Cooties ma bavili. Humorné pasáže boli humorné (dvojité kolesá, hobit, žirafa, Christine, Jason Patric) a k tomu hlášky, pri ktorých som vyprskol smiechom („Rebeka prosím ťa buď ticho!“). Detto dialógy („Preboha, čo za vírus by spôsobil TOTO??“ – „Pekne hnusný.“). Veľkú mieru na funkčnosti humoru mal správne zvolený kasting sympatického učiteľského zboru v čele s telocvikárom (Rainn Wilson z Domu tisícky mŕtvol). Nie je to síce strašidelné/napínavé, ale ide o dobre odvedené remeslo s nakazenými deťmi, ktoré žerú ľudí a následne sú likvidované učiteľmi, čo je na Ameriku vskutku odvážne. 70% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

3 hviezdy tomu dám, ale ináč u mňa veľké sklamanie. Naozaj sa to držalo až príliš pri zemi. Za najlepšiu scénku vlastne považujem chlapčeka bez čeľuste a jeho následnú likvidáciu. A to sa mi zdá trochu málo. Masky celkovo chabé a toho gore tiež veľa nebolo. Keby sa to tvárilo trochu vážnejšie (ako povedzme britský The Children), bol by som nadšený. Keby sa to odtrhlo z reťaze a pribudla by poriadna masakráž, pričom by sa zapracovalo aj na maskách (ako Dead Snow), taktiež by som bol spokojný. Lenže toto mi prišlo hororové tak na 20%, zvyšok bol čisto komediálny. Takže občas som sa zasmial, ináč nič viac a nič extra pre moje chuťové poháriky... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Brutálně nudný pokus o komedii s jedním kvalitním vtípkem o Clintovi Cuntovi a tím to haslo. Přehrávající protivné děti, ještě více protivnější a přehrávající dospělí, celé absolutně bez vtipu a nápadu, natož elementárního odlehčeného napětí, do toho nudný lineární scénář, ve kterém se děj přesune z kabinetu v přízemí školy "až" do kabinetu v podkroví školy, aby se těsně před koncem odjelo někam do skladiště mimo areál a tam to utrpění skončilo. Dialogy, které to vyplňují doslova ubíjí chuť to vůbec dokoukat. Film evidentně není určený pro děti, ačkoliv v něm převážně hrají jen ony, ale dospělí se z něho tak akorát poserou nudou a trapností. Z filmu jsem si vzal jen ujištění, že Wood se solidně nakročenou kariérou už jen vylízává zbytky z konzerv v těchto předem ztracených projektech, tlusťoch z Lostu je na tom po opuštění ostrova ještě hůř a Wilson, který po celý Kancl prokazoval cit pro vtip, se tady mění v absolutně nevtipného kreténa, který předvedl snad nejtrapnější parodii na tělocvikáře, kterou jsem kdy viděl. Zkrátka a dobře, absolutní sračka! 10% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu už se nejedná o béčkovou kategorii,to bylo jasné céčko, které obsahovalo všechna klišé ze slabých hororů doplněná o trapný humor a jako celek mě to skvěle pobavilo. Nechal jsem odpočívat většinu ještě funkčních mozkových buněk a užíval jsem si tuhle podivnou slátaninu od začátku až do konce. Takových filmů, které si nehrají na nic většího, než opravdu jsou, bych snesl daleko víc. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Světovou premiéru měl film na Sundance Film Festival 18. ledna 2014 v Park City. (Ampi)
  • Po titulcích následuje ještě krátká potitulková scéna se školníkem. (cze.Oi)

Reklama

Reklama