Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

DaveSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě hodiny jsem na to nechápavě zíral, než mi došlo, že lepší už to asi nebude a nas.anej jsem to radsi vypnul. Nečekal jsem moc, ale říkal jsem si, že to třeba zachrání pěkný ženský...Nezachránily. Na tu hromadu nehereckejch kopyt se vážně nedá dívat. Zkrátka de.ilnější film už jsem sakra dlouho neviděl. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškoidní snímek sestává z krátkých scének, z nichž některé mají vtipnou pointu, jiné ji mají hloupou a další jsou bez pointy. 1) 30letý Tomáš Magnusek očividně spoléhá na atraktivitu prostředí, známé postavy v cameo rolích, vtipkování na úrovni čtvrté cenové skupiny (lihovinový výčep - poznámka pro ty mladší, kteří nepamatují rozdělení restaurací do kategorií) a na pěkné tváře._____ 2) A vskutku. Je tu 31letý Martin Kraus (Tomáš), 35letý Martin Písařík (hloupý fotbalista Mirek), 41letý Lumír Olšovský (fotbalista Rosťa)._____ 3) Aby zasáhl co největší spektrum diváků, používá film typická klišé o hloupých modelkách, které chodí s neméně hloupými fotbalisty za němého přihlížení homosexuálních párů. Do role jednoho z gayů se pasoval i sám Mistr._____ 4) Všiml jsem si i špatně namixovaného zvuku._____ 5) Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu, praví vizážista Patrik (Magnusek) a s tímto příslibem na dobrou noc se s vámi, milé děti, loučím. ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

JÁ VŽDYCKY PŘEMÝŠLÍM, JAK MOC VÁŽNĚ TO TEN MAGNUSEK VŽDYCKY MYSLÍ Už v prvních vteřinách filmu jsem se zarazil, co je to za kameru a připomínalo mi to spíš nějaký studentský film. Pak jsem se podíval sem a zjistil jsem, že kameramanovi bylo tou dobou 20 a měl za sebou nějaké své prvotiny. Producent evidentně ví, pro co sáhnout. Trapnost dialogů je do nebe volající. Herci s tím pak už nic lepšího nenadělají a v jejich provedení to je ještě žalostnější. Někdy mi je za ně trapně, čemu všemu jsou ochotni se propůjčit. A když jsem viděl tu šílenou délku filmu, tak jsem věděl, že to prostě nedokoukám ani za úplatek. KDYBY MAGNUSEK NECPAL PENÍZE DO FILMŮ ALE NAPŘÍKLAD DO DĚTSKÝCH DOMOVŮ, UDĚLAL BY LÍP ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Podle mě to na odpad není. Je to blbí, ale snad od toho neočekáváme něco vážnýho a chytrýho. Dělá si to prdele ze sebe a z ruznejch škatulek. A jestli opravdu takhle podobně to vypadá v modelingu tak jsem šťastnej člověk. /že tohle můj svět není./ Trochu to může dráždit. Pokud si myslíte že takovýhle názory a lidi nenajdete /jako ve filmu/ mám pocit že takovej lidí je. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Slova nedokážou popsat vývor, který jsem právě spatřil. Je to tak nesmírně chaotická, uřvaná slátanina a zároveň je to jeden z nehorších českých filmů vůbec. Zápletka nedává žádný smysl a postavy jsou buď nezajímavé, nebo to jsou stereotypy. Herecké výkony jsou otřesné a někdy přehrané. Prezentace je hrozná a hudba je otravná. Na tomhle filmu bych snad nenašel nic pozotivního ani pod mikroskopem. 0/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama